fredag 23 januari 2015

Äntligen fredag och en tråkig kommentar

Gomorron. Nu är det äntligen fredag igen! Jag älskar känslan när jag går hem från jobbet en fredagseftermiddag och vet att jag har en hel helg framför mig. Bäst gillar jag de helgerna där jag inte har några planer alls, fast ibland har jag ju något riktigt roligt att se fram emot, då är det bra det också. Men själva fredagskvällen är på något sätt "helig". Jag gillar inte alls att ha planer på fredagskvällen...

Denna helgen är en sån helg, alltså en utan planer. Jag får se vad jag hittar på. Om vädret är OK så vill jag ta en lång promenad i Änggårdsbergen, det var ett tag sedan nu. Kanske ett besök på gymmet nu när axeln visat sig hålla för våtvästträning. Jag får se helt enkelt.

I onsdags morse när jag satte på datorn möttes jag av en kommentar som gjorde mig så fruktansvärt ledsen (se förra inlägget). Att skriva anonymt och alltså inte ens våga skriva ut sitt förnamn och sen trycka ner en person i skorna så fullständigt tycker jag var väldigt fegt. Jag är så himla bra själv på att tala om för mig att jag är kass och värdelös och behöver inte "hjälp" av någon annan att göra det. Om jag nu stör denna personen så förbannat mycket att det rättfärdigar en sådan kommentar, varför slutar hen inte att läsa min blogg då? Jag förstår mig inte på sådana människor.

Effekten blev i alla fall att jag har varit väldigt ledsen de senaste dagarna. Jag tappade lusten till allt. Tack för den. Jag skriver inte allt i denna bloggen, jag har faktiskt ett liv utanför bloggen. För det mesta är jag väldigt nöjd med mitt liv. Nej, här sitter jag och förklarar mig, det var ju just det jag inte ville. Slut på det.

Nu har jag glott på skärmen i 5 minuter och undrat vad jag skall skriva. Det är så mycket jag inte kan skriva om, och nu "får" jag dessutom inte skriva om hur det går viktmässigt eller matmässigt. Så då får jag väl önska er en trevlig fredag då. Får se när jag återkommer.

8 kommentarer:

 1. Men herregud vilken idiot! Man blir nästan mörkrädd när man ser hur folk beter sig! Och att dessutom skriva 'inte meningen att vara elak'... !!! Ska man skratta eller gråta? Ja du Lena, hoppas att du kan skaka av dig det korkade inlägget för det är inte värt att spilla energi över och jag blir nästan arg på mig själv för att jag kommenterar, men jag ville trots allt skicka dig lite uppmuntran för att kompensera :-)

  Skriv du precis vad du vill, jag har läst din blogg i många år och det är kul att se hur det går för dig med både ditt och datt, inklusive vikten.

  Ha en fin dag och en fin helg och filtrera bort negativ energi, den behöver du inte!

  Kram,
  Jaana

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Vad glad jag blev. Jag vet att jag överreagerar, men jag överreagerar även åt andra hållet. Det vill säga din kommentar gjorde mig så förbannat GLAD! Tack för det :) Kram på dig!

   Radera
 2. Hej Lena, du vet att även jag har följt din blogg länge, och jag tycker mest att det är synd att du tar åt dig så av ett anonymt troll som det tyvärr finns så gott om på nätet. Min spontana reflektion när jag läste hennes kommentar var att det lät som att det var mer en kommentar till henne själv än till dig. Har man inget bättre för sig mitt i natten en onsdag än att irritera sig på en blogg som man trots det fortsätter läsa i flera år, så är det verkligen hög tid att se över ens egens liv. Hoppas hon tar sina egna "råd", DET skulle gynna henne.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Emma. Du har helt rätt. Borde ha sett det precis som du skriver, och inte tagit åt mig så!

   Radera
 3. tyvärr finnsd et ju alltid folk som beter sig sådär illa men bara o noncha o banna ipnummer så slipper man sånt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har ingen aning om hur man bannar IP-nummer eller ens ser varifrån en kommentar är skickad.

   Radera
 4. Jag har också följt din blogg i många år, tycker du är både modig och tapper som skriver allt som händer i "vått och torrt!. Anonym kritik från en person på nätet ska du inte bry dig om. Då är denna personen en fegis av stora mått! Kritisera människor anonymt är både fegt och ynkligt!

  Nej, blockera IP adressen eftersom den anonyme anmälaren tydligen har problem att läsa vad som skrivs på din blogg! Då ska hon också få slippa!!

  Stå på dig Lena och blogga vidare!!

  Med vänlig hälsning//Camilla, Nora

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Som jag skrev ovan, jag vet inte hur man gör. Kan nog inte se varifrån en kommentar är skickad. Jag har läst många bloggar under alla år, är det någon vars "stil" jag inte gillar så slutar jag läsa. Inte fasen ägnar jag tid åt att tala om för den personen varför hen gör fel... Tack för dina ord :)

   Radera