onsdag 16 september 2015

Grattis lillebror

Gomorron. Hur gammal känner man sig inte när ens lillebror fyller 48? Haha.


Här är en bild på oss när vi var ungefär 6 och 8. Mamma och pappa fick muta oss (eller hota oss) för att vi skulle sitta still och krama varandra. Vi var nämligen inte de bästa vänner när vi var små, vi försökte mest slå ihjäl varandra. Stort grattis min älskade lilla bror!!

Igår kom armbandet som kollegan I-M beställt. Jag är jag, designat av Camilla Läckberg. Överskottet går till ett stipendium som årligen delas ut till någon/några som arbetar för rätten att vara den man är. Alltså mot näthat och mobbing.


Nu väntar jag bara på ett till :)

Nu är det riktigt höstväder ute. Maggie kom just in efter att ha varit på altanen en timme. Genomblöt. Hon märker knappt när det regnar eftersom hennes päls är så tjock, men jag märker det när hon kommer in :) Igår när jag kom hem från jobbet var det skönare väder, men altan-sitteriet är nog slut för denna säsongen. Jag tog in galgarna på min torkställning igår, de slamrade så i vinden.


Under min altan växer något slags vildvin som i somras letade sig upp mellan plankorna. Titta vad fint det växter i nätet.

Om inget oförutsett inträffar tänker jag sticka till simhallen efter jobbet idag. Det är vuxenkväll från klockan 17 eller 17.30, då är det inte så livligt i simhallen. Yogan och våtvästen börjar inte förrän nästa vecka, då måste jag välja vilket jag vill göra. Så idiotiskt att lägga dem samtidigt. Jag skall i alla fall testa yogan en gång, om det är bra kanske jag kan hitta något klipp på nätet och köra själv hemma. Gillar ju verkligen våtvästen!

Dags för frukost. Gröt med äpplemos som vanligt :) Ha en bra onsdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar