måndag 22 augusti 2016

En rolig helg!

Gomorron. Måndag och ny vecka. Nu är det bara 9 arbetsdagar kvar tills jag åker till Kreta! Längtar, men det har väl inte undgått någon...?

I lördags åkte jag in till stan för att möta Elina. Hennes tåg kom in 11.55. Vi tänkte först kolla lite på Kulturkalaset, så vi gick till Gustav Adolfs torg. Hungriga var vi också. Tyvärr regnade det så vi gick tillbaka till Centralen efter bara en kort stund. Där tog vi tåget till Mölndal och bussen hem till mig.

Här är vi på tåget. Nu ser jag att bilden är lite suddig, det syntes inte när jag bara tittade i mobilen (sitter vid en 24" skärm nu).


När vi lagt upp denna bilden på Facebook fick vi massa kommentarer om att vi är lika... Va? sa vi. Det ser inte vi. Vad jag däremot kan se är att det verkligen syns att det är 21 år mellan oss... :)

Sen följde många timmar tjöt och skratt. Elina hade med sig lite kantareller, så det blev en kantarelltoast som förrätt, och sen givetvis räkor. Vi kollade på 2 filmer och hade det väldigt trevligt.


Här är vi igen. Lite mindre suddigt denna gången.

Igår slöade vi mest, kollade på OS och en film till. Vid 16.30 följde jag Elina till bussen, hon klarade sig själv till Centralen. Jag kollade på lite TV och klockan 20 var det dags att dra vinnaren i tävlingen. Så kul att 21 personer ville vara med. Dock är både mamma och jag väldigt förvånade att ingen av de 21 tävlande ville vinna ett halsband med träpärlor. De tycker vi är fina, men smaken är som baken.

Vi fotograferade ju alla smycken i fredags, och hade väl tänkt sätta ihop dem till ett blogginlägg nu i förra veckan. Men så kom mamma på att hon skall stå på en liten bymarknad på lördag, och då kanske hon får något sålt som hon inte har fler exemplar av. Lika bra att vänta alltså.

I lördags tappade jag ett glas i golvet. Ett sånt där glas där skärvorna blir så där otroligt små. Igår hittade jag en av skärvorna med min vänstra häl (jag hade ändå dammsugit noga tycker jag, med stora dammsugaren). Jag tog ur skärvan och allt var frid och fröjd. Nu vet jag inte om jag känner av där skärvan satt, eller om jag inte fick ut hela, men nu kan jag knappt sätta ner vänster häl utan att det gör ont. Jag känner eller ser ingenting. Inte bra alls. Hoppas det ger sig.

Ha en bra måndag!

3 kommentarer:

  1. Det är jobbigt när man inte ser. Hoppas du kan be någon kolla hälen. Inte bra om du får en infektion nu när du snart ska åka till Kreta. Hur är det med tån förresten?
    Kram

    SvaraRadera
  2. Det första jag tänkte var "Gud, vad lika de är!!"

    SvaraRadera