fredag 9 september 2016

En pooldag

Gomorron. Idag är det dags att åka hem. Skall bli så skönt att sova i min egen säng i natt :) Lär vara hemma någon gång efter 23, om allt går som det skall.

Igår hade jag tänkt att gå till stranden, men direkt när jag hade ätit min frukost (2 havreknäcke med ost och grönsaker) så började min mage krångla. Fick gå på toa många gånger. Kände att det kanske inte var så lämpligt att gå till stranden då...

I vanliga fall är poolen full av framförallt danskar, så det går inte att få plats. Igår hade de gått någon annanstans. Inga problem att få plats. Jag satt där mellan 11 och 17 och precis innan jag gick in på rummet tog jag denna bilden.


Så varmt klockan 17 alltså... Mina ben är dock vita, jag har inga pigment (eller väldigt få) på framsidan av underbenen. Ser lite lustigt ut. Men mitt ansikte, axlar och överarmar är lite solbrända. Jag har dock varit väldigt försiktig och bara suttit i skuggan. Det kliar så förbannat så fort jag får lite sol.

När jag kom in i rummet började jag packa. Det tog en liten stund, jag packade inte allt, men det jag inte behövde. Sen gick jag till Farmer's House och tog den grillade svärdfisken igen. Rund denna gången.


Nu har jag rummet i lite mindre än 2 h till. Jag skall packa ner allt och ställa mitt bagage i receptionen. Sen har jag 6 h då jag kan ligga vid poolen (mest troligt) eller gå till stranden. Jag kommer inte ihåg exakt när bussen gick, men jag tror det var 18.15. Eller i alla fall runt den tiden. Duscha i källaren skall jag göra. Och hoppas att all min packning ryms inom 23+10 kg...

20.40 grekisk tid går planet (19.40 svensk tid) så då får ni hålla tummarna :) Får se om jag skriver en gång till ikväll innan jag åker, eller om det blir imorgon bitti. Ha en skön fredag!

1 kommentar:

  1. Hej!
    Önskar dig en trevlig hemresa. Kul att få ha varit med!
    Kram från Småland

    SvaraRadera