torsdag 7 september 2017

Oj vilken slö dag!

Gomorron. Tog det så lugnt i morse att jag fick gå och äta frukost före jag skrev bloggen. Egentligen serverar de fortfarande, 25 min till, men jag vill inte vara helt på slutet och få gammal mat...

Natten var inte bra. Hittade liksom aldrig någon ställning som var bekväm, vilket innebär att jag rörde mig väldigt mycket. Det fick till påföljd att jag har extra ont i det trasiga revbenet idag. Så perfekt att jag då bestämt mig för ytterligare en dag på stranden!

När jag kom ner från frukosten igår och började packa ihop det jag skulle ha med mig till stranden så fick jag någon typ av semestermage. Det var körigt där en timme, men jag satt på terrassen ett tag så gick det över. Jag var inte ensam.


Sen gick jag ner till stranden, till sacco-säckarna längst ner. Efter en stund kom en man och skulle ha pengar. Det kostade även för mig som bodde här. Nope, sa jag, not interested. Det är bara nederraden som kostar för oss. Flyttade upp till femte och sista raden där det fanns en ledig dubbel solbädd. Den var inte smidig att flytta runt med skuggan, och precis när jag inte skulle kunna flytta den längre (det var en trägång i vägen) så blev det 2 enkla lediga på nederraden. Dit flyttade jag!

Med avbrott för lunch inne så satt jag med denna utsikten hela dagen:


Jag gillar inte att sola, så jag tror inte jag kommer att vara så solbränd när jag kommer hem. Men jag njuter av värmen och den underbara vinden. På min terrass är det helt vindstilla och jag står inte ut många minuter när solen ligger på.

Lunchen i lägenheten funkar bra. Jag snor ett ägg på frukosten och så har jag tzatsiki, ost och Philadelphia till mina "skorpor". Dessa skorpor är supergoda! Bara 40 kcal/skiva (tror jag det var).


Undrar om såna finns hemma? Sen Philadelphian. Light. Med lax och dill. Vill också ha hemma.


Kollade just på www.philadelphia.se och det finns ingen med lax :(

Efter middagen igår så fick jag reda på att det skulle vara live pianomusik i baren från klockan 20. Jag gick dit. Satte mig i stort sett direkt framför pianisten. Han frågade om det var någon som ville komma och sjunga med honom och helt olikt mig så svarade jag ja. Att jag vågade! Sjöng Summertime (hade googlat fram texten, för jag har glömt den). Fick lite applåder. Var så paff av det jag gjort att jag bara satt där en lång stund sen.... Gick väl och la mig vid 22.

Tänkte göra ett nytt försök att kolla på DVD, för jag kom ihåg att jag försökte vända en film 90 grader, som jag tagit när vi övade med kören. Kanske var det så att jag då ställde om något som påverkade även DVD:er? Hittade en "gå tillbaka till grundinställningarna"-knapp och vips så funkade det! Nackdelen med serien jag valde var att den inte stoppade när avsnittet var slut (och jag hade somnat) utan den stod på menysidan med musik på. Hela natten. Det var kanske därför jag inte kunde sova ordentligt?

Nu skall jag i alla fall packa ner mina saker och bege mig de få metrarna till stranden. Och så gör jag väl imorgon också. Lördag morgon beger jag mig hemåt. Jag har förstått att det är grått och kallt hemma. Så kul det blir då att komma hem med capribyxor, t-shirt och sandaler. Lär frysa ihjäl...

Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar