lördag 25 oktober 2008

Helt slut

Åkte till Mölndals Centrum idag där det hände lite saker i regi av Xtravaganza och Bröstcancerföreningen. Jag var där strax före 11 och träffade Sara och hennes syster. Det var kul att ses, vi har ju bara mailat och kommenterat varandras bloggar tidigare. Hon hade med sig 2 kassar med kläder till mig. Var in i det sista osäker på om jag skulle orka gå någon promenad, men de sa att man går i sin egen takt och jag kunde ju avbryta när jag ville. Sagt och gjort, iväg gick vi. Det tog ungefär 20 m så hade jag halkat efter. Sara och hennes syster låg i täten. Jag pinnade ändå på ganska bra, men blev "omgången" av pensionärerna med gåstavar... Får skylla på sjukdomen. Jag bröt efter ca 2/3 för då blev jag så varm. Ville inte börja frysa för mycket när jag svalnade. När alla hade kommit i mål så kunde man välja att gå en tipspromenad om man ville, det var gratis.

Sara och hennes syster bestämde att de skulle gå och kolla i affärer, men jag gick tipspromenaden. De hade gömt frågorna väl, och de vara svåra att hitta. Ibland satt de inne i en affär utan några som helst ledtrådar att de skulle finnas där på utsidan. Det skulle vara prisutdelning strax före kl 13, men Sara och hennes syster kom aldrig till den så jag fick ingen chans att prata med dem igen. Jag hade hemskt gärna vunnit en kokbok från XV, som jag skall köpa nästa vecka, men jag vann "bara" ett paket med svarta herr-tubsockor i storlek 44... Jag hade väl i och för sig kunnat byta dem till en annan storlek, men jag använder inte tubsockor så jag lämnade tillbaka dem och sa att de kunde lotta ut dem till en annan person.

Jag åkte hem och kan meddela att jag är väldigt förälskad i min nya jacka! Det blåste småspik och det var faktiskt lite läskigt att moppa, men inte en endaste vindpust kom in i jackan. Så det var ett bra köp! När jag kom hem så var jag så slut att jag la mig på soffan och sov i nästan 3 timmar... Nästan 7000 steg på stegräknaren, mot de 3 tidigare dagarnas dryga 1000 tog fullständigt kål på mig :) Nu hoppas jag att jag inte gjorde mig själv en otjänst och förhindrade mitt tillfrisknande. Måste till jobbet på måndag. Här kommer lite bilder:

Lina och Madiva (min coach) från "mitt" Xtravaganza

Ingvar Oldsberg auktionerade ut massa saker

Tove och Lina vid Xtravaganzas bord

PS. XV hade med sig sin våg, där folk som vågade ta av sig barfota i snålblåsten, kunde väga sig. Jag gjorde det, och YES, på deras våg har jag passerat -20 kg! Men det "räknas" ju inte, eftersom det är min våg jag mäter med för tabellen till vänster...

3 kommentarer:

 1. Grattis till -20kr! Otroligt bra jobbat!

  SvaraRadera
 2. Hallo!

  Det var ju bra tänkt men jag väger mig på måndagar så jag känner att jag vill starta och sluta på en måndag. Ska trappa upp den 1/12 hade jag tänkt och gå tillbaka till sopporna runt den 3-4/1 tror jag det blir. Men vi kan ju hålla koll på varandra ändå ;-)

  SvaraRadera
 3. Grattis till -20! Synd att vi inte kunde promenera ihop! Men det var trevligt att få träffa dig!
  Vi får ta ett träningspass på XV i Mölndal tillsammans.

  SvaraRadera