torsdag 23 oktober 2008

Uppdaterade delmål

Tidigare hade jag ju delmål för varje 10 kg samt för varje gång det stod X9,9 på vågen. Det var inte så roligt eftersom det var så lång tid emellan vartannat delmål, och mellan de andra var det väldigt kort tid. Nu har jag uppdaterat delmålen med vart 5:e kilo, samt HALVVÄGS (26,5 kg). Mycket "kuligare" att fylla i den listan lite oftare. Nu är det bara 2 hg kvar till -20! Kanske i morron?

Pratade med min pappa tidigare idag. Berättade hur det går och att jag hade bestämt mig för att köpa en grill (se inlägg igår) när jag kommit halvvägs. Han sa att de skulle betala den :) Tack på förhand! På söndag kommer min styvmor hem, hon har inte sett mig på nästan en månad, skall bli kul att se hur mycket skillnad hon ser.

Nu har jag legat och slappat i soffan ända sedan jag gick upp i morse. Tog massa tabletter så allmäntillståndet är bättre, men jag är fruktansvärt trött. Orkar ingenting. Blev helt matt bara av att tömma diskmaskinen... Jag stannar hemma i morron också, så återvänder jag (förhoppningsvis) till jobbet med nya krafter på måndag.

PS. Bara för att jag har lagt till ytterligare delmål så betyder inte det att jag skall köpa presenter till mig själv för varje mål... Fast det hade varit kul. Men just nu är det ingenting mer jag vill ha.

1 kommentar:

  1. Hej hej så du hittade mig på lokal tv haha..
    Nej jag vann enbart månadskostnaden sopporna betalar jag själv :) Men de blir ju lite billigare i alla fall.

    SvaraRadera