torsdag 30 oktober 2008

Mysko vecka

Bara -0,7 kg (sämst någonsin) och ökning på nästan alla mått... Väldigt mysko. Blir nog bättre när jag kommer igång med träningen igen. Planerar att träna idag direkt efter jobbet, om inget oförutsett inträffar. Jag skulle ju så gärna vilja träna tills jag är helt slut någon dag, men det är alltid fötterna och/eller ryggen som sätter stopp för det. Men det får ta den tid det tar och jag gör så gott jag kan.

Var på gruppen på Sahlgrenska igår, som även denna gång inte var någon grupp, utan jag var ensam med D. Det verkar som de andra mer eller mindre har hoppat av, så D och jag kom överens om att jag hör av mig till henne i mars/april när jag har börjat äta igen, om jag har några funderingar eller frågor.

Min nya jacka mår inte bra. Dragkedjan blev felknäppt igår, och nu går den inte att öppna. Jag kan dra upp den, men inte ta isär den. Så jag måste åla mig i och ur jackan, vilket är lite krångligt. Skall kolla om någon av tjejerna på jobbet är bättre på det där än vad jag och D var. Höll på att inte komma iväg till Sahlgrenska, för ett tag kunde jag inte knäppa jackan alls, och inte skulle jag sätta mig på moppen och moppa i en halvtimme i den kylan som var igår med en jacka som inte gick att knäppa!

Idag skall jag gå till jobbet så att jag är där kl. 6. Det blir en och en halv timmes övertid som jag får jättemycket gjort på. Jag har så många större projekt som har legat i månader som jag inte ens har påbörjat, för de mindre projektet som är mer akuta tar upp all tid.

Med hopp om en bättre nästa vecka :)

4 kommentarer:

 1. Inte tappa sugen raring. Livet är en berg-och-dalbana, även utan Lisebergs.

  SvaraRadera
 2. Får du inte upp jackan så är det bara att ta tillbaka den, måste ju vara något fabrikationsfel på dragkedjan!

  Nu har du förresten säkert haft en sådan där "svacka" som de pratar om, så nu är det bara att komma igen, det kommer utan tvekan att gå bättre nästa vecka!

  SvaraRadera
 3. Mamma: NEJ jag ger inte upp!! Var inte orolig :)

  Emma: Jag anlitade 2 kollegor här på jobbet (båda mammor med dragkedjevana...) och de lyckades!! Nu funkar den igen.
  Ja, jag hoppas på en bättring nästa vecka. Men om man ser de senaste 4 veckorna (0,8 2,1 2,1 0,7) så blir det ett snitt på 1,3. Första och sista var ovanligt låga och de 2 i mitten var ovanligt höga, så det jämnar ut sig.

  SvaraRadera