tisdag 28 oktober 2008

Ändrade planer

Jag har ju hela tiden sagt att jag skall bryta för halvfart den 11/12, men nu har jag ändrat mig. Jag bryter en vecka tidigare, den 4/12 (eller rättare sagt den 5/12 efter att jag har månadsvägt mig på XV den 4/12). Idag kom inbjudningen till årets julbord med jobbet, och jag bara kände att jag ville vara med. Det är den 12/12, lite tidigt om jag bryter samma dag... Jag kan be dem att få en salladstallrik, och så äta rent protein i form av fisk, skinka, rostbiff osv. Jag missade förra firmafesten p.g.a. pulvring, och vill gärna vara med nu.

Jag tror att det blir bra. Då bryter jag dagen efter en vägningsdag och startar igen med pulver dagen efter nästa vägningsdag, d.v.s. exakt 4 veckor senare. Jag börjar bli lite trött på detta nu, har ju kört 11 veckor på torsdag... Då blir det "bara" 5 veckor till, känns bättre än 6. Sedan kör jag på den 2/1 igen och håller på tills jag är klar. Borde inte bli längre än 16 veckor, räknar jag på snitt så blir det ca 10 veckor. Eftersom det går långsammare mot slutet så blir det kanske 13-14 veckor. Helt OK.

Vad tror ni om detta?

2 kommentarer:

  1. Det verkar ju bra! Vårt julbord är redan den 3:e dec så det ska jag definitivt skippa! Det är annars bra med julbord ju, mycket kött och fisk (proteiner) och mycket att välja på så man kan plocka ut det som är bra att äta! Det finns garanterat något!

    SvaraRadera
  2. Jag tycker du gör rätt i att vara med på julbordet! Det är du värd! Mvh Marlene

    SvaraRadera