måndag 27 oktober 2008

Till jobbet!

Idag skall det bli skönt att gå till jobbet igen. Jag blir lite tokig och uttråkad när jag går hemma, även om jag är sjuk. Jag har sett alldeles för mycket på TV dessa dagarna...

Det var fröken Duktig som vaknade en halvtimme före väckar-klockan i morse (halv 5) och jag har sedan dess hunnit med att:
* Duscha
* Göra mina fotövningar
* Göra mina ryggövningar
* Mental träning
* Betala mina och mina föräldrars räkningar

Mental träning var inte det lättaste idag... Nellie ville ha uppmärksamhet hela tiden och gick och buffade på mig och tuggade på mitt hår, så jag var väl inte så där hemskt med på vad tanten sa i örat. Sedan avbröts det hela ett par minuter före det var slut i och med att båda mina väckarklockor ringde (jag hade glömt stänga av dem). Ett jäkla liv var det!! Men jag hade nog redan väckt grannarna eftersom jag, när jag stod i duschen, rev ner ett par metallbehållare med rakgelé i badkaret. Oj vad det smällde!

Igår hade jag en riktig latardag. Jag kom inte ens ur pyamasen... Behövde det för att samla kraft inför veckan. Detta har till följd att jag verkligen längtar till jobbet idag, och det är ju bra.

Skall till XV ikväll för att köpa pulver. Tränar väl lite också, men inte för mycket, för jag är fortfarande trött och sliten efter förkylningen.

Min styvmor kom hem från Spanien i natt, så jag hoppas jag får träffa henne snart också. Kanske i morgon?

4 kommentarer:

 1. Jag tycker att du kämpar på bra Lena! Du har ju gått ner massvis och varit så duktig!
  Rättare sagt "vi" har varit så duktiga. Jag har börjat äta idag. Åt ägg och keso som mellan mål istället för frukost. Det känns jättebra i magen inget knorr:-)!
  Nu ska jag äta lunch fisk och sallad.
  Ha en bra dag!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja men alla människor är annorlunda vännen. Jag är en gammal idrottstjej så min kropp är van att förbränna och träna. Sen har ju du annat som hindrar dig från att t ex träna mer och så. Det viktiga är ju att man går ner inte hur mycket och hur fort, Fortsätt kämpa på lika bra som du gjort. Kram!

  SvaraRadera
 3. Skönt att höra att du blivit frisk och kommit tillbaka till ditt jobb nu =) Hur känns det med fötterna nu efter så mycket promenerande på en dag när du vilat i några dagar innan?

  SvaraRadera
 4. Hej hej..

  Mm visst är de hemskt att vara sjuk i sopp tiderna haha.. Längtar så efter en baffucin eller en strepsil.. mm te smakar inget utan ett ton socker, men de lenar.

  Kram på dig!

  SvaraRadera