söndag 30 november 2008

Delmål 10 uppnått!


Hurra!! Fixade ett nytt delmål idag, och med flera hekton till godo. Här duggar delmålen tätt, nu är det 2 kg kvar till -30. Sen är det längre tid till nästa (5 kg). Det är himla kul att fylla i delmålslistan!

Funderade på en sak inatt... Jag sover ju alltid på mage, eftersom att sova på rygg ger mig ischias i benen. På sista tiden så har jag ofta vaknat på natten av att jag har alldeles för ont i ryggen för att sova på magen. Då får jag vända mig på rygg eller sidan och sova vidare. Efter det blir sömnen mer störd eftersom jag dels får vända mig flera ggr p.g.a. benen, och dels väcker Cornelia mig. Jag ligger ju på hennes plats! När jag ligger på mage så ligger hon till höger om min kudde, men när jag ligger på rygg eller på sidan så ligger jag och min kudde där hon brukar ligga. Inte uppskattat. Hon brukar straffa mig genom att tava på insidan av mina armar, och det gör ont! Min fundering gäller i alla fall om det är så att kroppen är ovan eftersom magen har minskat mycket mer i mått än vad bysten har, och att jag p.g.a. detta hamnar i mera svank. Därav den onda ryggen? Det ger sig väl.

Idag skall jag storhandla, men innan det skall jag planera näst-nästa veckas meny så att jag vet vad det är som kommer att gå åt. MåBra har ett system där man kan planera en veckomeny, och det skall jag testa idag. Lite dumt att köpa hem sånt som inte går åt, framför allt nu när jag bara skall äta i 4 veckor och sedan pulvra igen i 3-4 månader. Då hinner ju det inköpta, ej använda, bli dåligt under tiden.

5 kommentarer:

 1. Hej
  Grattis till viktminskningen. Du kan pröva att lägga ut en handuk dubbelvikt mitt på sängen (eller lägga den under mandrassen så att du inte känner skarvarna)För att bygga "upp" Jag gillar oxå att sova på magen och kan oxå få ont i svanken.
  Mamma Mia

  SvaraRadera
 2. Grattis!
  Nu är du ju snart ifatt mig, får lägga på ett kål tror jag :)
  Nej skojar bara vi har ju inte samma viktmål heller.
  Roligt att se att det går så bra för dig! Mvh Marlene

  SvaraRadera
 3. Tack Mamma Mia och Malle! Det med handduk har jag inte provat, dock med en kudde. Har bara glömt av detta, skall testa igen.

  SvaraRadera
 4. Grattis igen!!! Hoppas jag känner igen dig på torsdag

  SvaraRadera
 5. Åhh, va roligt!! Grattis grattis, måste vara en underbar känsla! =)

  SvaraRadera