tisdag 25 november 2008

En sak till

Måste bara skriva en sak till... För ett tag sedan fick jag lite kläder av Sara. Det var bland annat tre par svarta "finbyxor" i storlekarna 46, 48 och 50. Jag har använt 50:orna hela tiden, men i morse provade jag 48:orna och de PASSADE!! Så nu har jag på mig dem idag :)

8 kommentarer:

 1. Ja det går ju inte att jämföra oss två eftersom vi är helt olika. Jag är lång och du är kort, din målvikt är mycket lägre än min osv. Det går bara inte att jämföra *ler* och DU!!!! Vi är alla VINNARE!!! :-)

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Åhh Gud vad roligt, grattis!! Vet precis hur underbart det känns... På tal om underbart - kika gärna in på min blogg o dela min glädje idag! =) Jag vågade väga mig idag!

  SvaraRadera
 3. Thean: Nej jag vet att det inte går att jämföra, jag skojade ju bara! Och visst är vi alla vinnare!!

  Emma: Skall kolla med en gång!

  SvaraRadera
 4. Vad roligt Lena! Då kan du snart ta över mitt enda par 46:or tyvärr så är de också svarta.

  SvaraRadera
 5. Ja visst är halvfart mycket knepigare än helfart, det håller jag med om. Men jag tror ändå inte det kommer gå åt skogen för dig, du som varit så duktig hittills! Det är ju klart att du kommer klara det =) Dessutom finns ju vi här och kan stötta dig de gånger det känns svårt =)
  Gud va kul förresten att du minskat ytterligare en storlek i byxor, bra jobbat!

  SvaraRadera
 6. Sara: Jag har redan fått ett par 46:or av dig, är det inte de du menar? Jag börjar gilla svart mer och mer, känner mig så himla fin i dina gamla byxor :)

  Bollen: Jo, jag går in i det med hopp/vetskap om att jag skall klara det, men jag är verkligen nervös för att börja äta. Sen är jag så urusel i köket att jag inte kan hålla på och höfta med mått och vikter, utan jag måste ha riktiga recept. Kan jag inte skriva in dem i en databas och få reda på hur många kalorier det är så kommer det inte att funka. Jäkla skit-XV och deras site!! Kommer säkert ställa en miljon frågor till er som redan genomgått samma sak.

  SvaraRadera
 7. Sorry, jag menar 42! De som jag köpte på Kapphal när de hade den första REA:n

  SvaraRadera
 8. Heej heej! ja känner igen dig =) d e du me alla ljudböckerna =) // emma =)

  SvaraRadera