tisdag 25 november 2008

Snabbis

Oj vad stressigt det blev... Hade fått en CD av pappa med massa bilder och ett nytt resebrev som jag har pillat med nu, men det tog längre tid än beräknat. Det krånglar alltid lite när jag jobbar med deras hemsida, jag gör det så sällan att jag inte är riktigt säker på vad det är jag sysslar med. Sen gör det ju inte saken bättre när Ctrl-knappen på mitt tangentbord bara funkar ungefär var fjärde gång, lite jobbigt när man håller på att klippa och klistra...

Igår fick vi lite pudersnö här i Göteborg, den la sig på isen som vi fick i fredags. Gick en kort extra promenad hem från jobbet, bara 20 minuter, men jag vågade inte gå längre eftersom det var kolmörkt och jag inte såg var under snön som isfläckarna fanns. Jag är lite rädd om mina skadade fötter, kan liksom inte riskera att de blir ännu mera skadade!

Idag är det mingel- och invigningskväll på XV med modevisning. Det skall bli spännande. Förhoppningsvis så hinner granne B hem mellan jobb och detta så att jag kan få åka med henne, annars får jag ta bussen.

Bara 0,1 kg ner idag, så nu är det 0,3 kg kvar till halvvägs. Å vad jag är OTÅLIG!!!

Nu måste jag pulvra, klä på mig och ge katterna mat! Återkommer i morron eller ikväll med rapport om mingelkvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar