lördag 22 november 2008

Härlig helg!

Jag älskar helgen. Fråga mig inte varför, för jag brukar inte göra något speciellt. Det är väl eremiten i mig som kommer fram och trivs när jag slipper se och prata med massa människor hela dagarna... Vaknade strax före 5 som vanligt, jag är ingen sjusovare. Ni som läser min blogg vet att jag däremot är väldigt kvällstrött och ofta somnar på soffan. Det gjorde jag igår med :) Jag frös så fruktansvärt när jag hade varit inne en stund efter min långa promenad. Funderar på att köpa mig en gammal hederlig varmvattenflaska. Låg i soffan med kläderna på, fårskinnstofflor, tjocka nya fleecetröjan, duntäcke, vantar och en filt virad runt huvudet... En varmvattenflaska fylld med kokande vatten är nog inte så dumt. Har googlat lite och det verkar som om Apoteket har såna. Skall kolla med min granne som jobbar där.

Har suttit här ett par timmar med tända ljus och läst bloggar och löst korsord. Det är min definition på en härlig helg!! Idag skall jag inte göra något speciellt mer än att jag måste dammsuga! Det är så mycket katthår här att jag inte gör något annat än plockar ur dem ur munnen (känns det som). Det har blivit lite si och så med städningen sedan jag sparkade den senaste firman som städade åt mig varannan vecka. Det är väl 2 månader sedan och jag har nog bara dammsugit 3 ggr sedan dess. Med 2 långhåriga katter som fäller något fruktansvärt så är det inte så bra...

I morgon är det den årliga julbazaren i Långedrags Sjöscoutkår där jag tidigare var aktiv (fortfarande medlem). Den rekommenderas verkligen, jag brukar vinna massa saker. Fullt med folk så det gäller att vara där när de öppnar klockan 12. Det skall bli jättekul och intressant att träffa en massa människor som jag inte har sett på länge, många av dem har jag inte sett sedan förra bazaren för ett år sedan. Undrar om de ser någon skillnad på mig? Min styvmormor kommer att vara där, henne har jag inte sett på säkert ett halvår.

Bara för att jag är sååå nära halvvägs-vikten så står jag still... Givetvis, så har det varit hittills. Så fort jag närmar mig ett delmål stannar det upp. Halvvägs, det är inte klokt! Min övervikt har alltid känts som oövervinnelig, och inte blev det bättre av att åren gick och kilona ökade. Men nu är jag faktiskt snart halvvägs, och detta på drygt 14 veckor!

3 kommentarer:

  1. Hej Lena! Har du prövat värma vetekudde? Det är nog bättre än hantera med massa varmt vatten. Har du ingen eller aldrig prövat så har jag en du kan få.

    SvaraRadera
  2. Sara, jag har faktiskt en men har ingen aning om hur man värmer den. Det är en sån som man tar om halsen. Skall man lägga den i mikron, och i så fall hur länge?

    SvaraRadera
  3. Du lägger den bara i micron högsta effrekten. Börja värma den i max 4 minuter. Blir det inte tillräckligt varmt så tar du några X-tra minuter. Bus enkelt! Ha så kul på julmarknaden!

    SvaraRadera