torsdag 13 november 2008

In i vecka 14

Oj! Idag börjar min fjortonde vecka på enbart pulver! Jag har inte stoppat i mig en endaste smula mat under denna tiden. I min grupp på XV är jag den ende som fortfarande går på helfart och aldrig har brutit denna för att t.ex. gå på bröllop eller större fest.

Veckovägningen idag gav -1,4 kg. Ganska OK men inte så bra som jag hade velat. Måtten däremot undrar jag om.... Om jag kollar och jämför med måtten för 3 veckor sedan så har midjan ökat med 0,5 cm på denna tiden! Under bysten har ökat med 1,5 cm. Resten av måtten har minskat, men bara lite. Mysko.

Trotsade regnet igår efter jobbet och gick långa vägen hem, gott att komma hem och ta på sig myskläder. Dagens steg igår blev 11.948 st, varav 5.769 steg på 53 minuter på vägen hem (ganska låg medelhastighet av 109 steg/minut...).

Skrev ju att jag tappar hår igår, och jag har kommit på en sak till som har kommit sedan jag började med pulver; jag har ofta/alltid ett sår i näsan! Inte på samma ställe hela tiden, så det är inte samma sår, men så fort det har läkt så dröjer det inte många dagar tills ett nytt kommer. Måste kolla med folket på XV i morgon när jag skall träna angående detta med håret och sår i näsan. Det kanske inte är bra att köra på pulver så länge som jag gjort?

Nu är det bara 0,5 kg kvar till nästa delmål; BMI 39,9. Det vore då katten om inte det skulle fixas inom de närmsta dagarna!! Hatar när det går så här långsamt, men det är en av sakerna jag måste öva på mer, TÅLAMOD!

4 kommentarer:

 1. Hej Lena, hittade din blogg av en händelse när jag sökte efter stilcoachens hemsida. Kunde inte komma på vad hon hette som vi lyssnade på i måndags!! Fy va grymt duktig du är. Jag har bara hållt på i 3,5vecka (oxå på mölndals x ) Mvh Emma

  SvaraRadera
 2. Det kallas muskler stumpan ;-)

  SvaraRadera
 3. på ryggen ska jag väl tillägga :-)

  SvaraRadera
 4. Du kommer att bli en Muskelknutta!!!! - Mor

  SvaraRadera