onsdag 12 november 2008

Tappar hår!

Var lite stel och hade lite ont i ryggen igår efter mina strapatser i förrgår. Gick ändå den halvlånga vägen hem efter jobbet (30 min istället för 10) och fick ihop mina 10.000 steg igår. Skall försöka ta en längre promenad idag om ryggen inte börjar krångla igen.

Jag har funderat ett tag på det här med mitt hår... Jag har börjat tappa hår eller det har börjat gå av mycket mer än förut. Jag ser ut som om jag har en gloria runt ansiktet (det ser inte klokt ut) eftersom allt "överhår" har gått av och är ca 10 cm långt. Läste på Vickenickans blogg att hon tappade mycket hår, men det var när hon började äta igen. Jag börjar tydligen tidigare. Hoppas jag inte tappar så mycket mer, för jag har långt hår (allt hår VAR lika långt tidigare) och jag vill ha kvar mitt långa hår och inte tvingas klippa det. Är det någon av er andra som har tappat hår när ni pulvrat?

Köpte ju ett nytt halsband och armband av kollegan Malin häromdagen, och nu har hon lagt upp en bild på dem på sin blogg. Måste lära henne att skriva rubriker så att det blir lite lättare att länka... :)

Nu skall jag gå och dricka min 271:a påse pulver...

4 kommentarer:

 1. Lena jag har hört att man kan tappa året när man är i Ketonfasen. Jag har aldrig hört att man tappar håret när man börja äta. Jag själv fick ju en massa utslag och det ökade X-tra mycket under den röda veckan.
  Det är ju skönt att det inte började tidigare utan så här på slutet.

  SvaraRadera
 2. Kanon att du går till jobbet! Önskar jag kunde det, men då hade jag fått gå upp 4 dagligen vilket jag känner är alldeles för tufft just nu :)

  När ska du börja äta halvfart?

  KRAM och keep up the good work!

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag tappar inte mer hår än vanligt, tycker jag. Å andra sidan fäller jag alltid väldigt mycket hår, så de är svårt att säga. Kan ju ha blivit någon marginell skillnad. Hoppas jag inte börjar fälla mer när jag börjar äta, då blir det snart inget hår kvar på huvudet...

  SvaraRadera
 4. Denna nya sajt ger svar på ett enkelt sätt och varit till gagn för många.

  http://gluten-celiaki.blogspot.com/2011/03/glutenintolerans-celiaki-och-haravfall.html

  SvaraRadera