fredag 14 november 2008

Nu regnar det igen...

Det märks att jag bor i Göteborgsområdet, nu regnar det igen. Jag var på Frölunda Torg igår och köpte ett regnskydd till min ryggsäck, för jag är trött på att allt i den är genomblött hela tiden. Det är inte så bra med blöt mobil och plånbok... och min nya kalender för nästa år som inte ens är använd är redan lite bucklig av fukt. Vad jag inte tänkte på när jag köpte regnskyddet var färgerna. Det är redan illa att jag har en mörkröd jacka och tomteröda regnbyxor... och så kommer jag med ett ORANGE regnskydd till ryggsäcken... Hm. Får fundera en liten stund innan jag använder det första gången, skall googla runt lite och se om jag hittar det i någon annan affär i en annan färg.

Jag var som sagt på Frölunda Torg, fick skjuts av kollegan Malin. Sen gick jag hem. Jag har börjat bli en jäkel på att hitta på sätt att få en lång promenad om dagen, det är bra. Igår blev totalsumman steg 13.077 st, varav 6.549 steg på 60 min (bara 109 steg/min, men jag vet att jag gick långsamt igår för jag hade ont).

Äntligen fredag! Det innebär att jag börjar 7 idag och att jag skall träna efter jobbet. Det skall bli skönt med helg, den här veckan har känts seg. Det är väl för att jag har varit så trött på kvällarna efter mina långa promenader. Måste säga att jag sover som en stock när jag har varit ute så där, vaknar inte en massa gånger varje natt. Sen vaknar jag mycket gladare också, eftersom jag har ställt min nya mobil på ringning 5 min innan väckarklockan. Mobilens signal är med flöjter och fågelkvitter och det är ett trevligt ljud att vakna till. Väckarklockan är en fruktansvärt hög och ilsken mistlur som skriker i mina och katternas öron. Då lyfter vi alla tre från sängen och man vaknar med stress i kroppen. Hur man kan göra en väckarklocka med en sån signal och inte skriva med stora bokstäver på kartongen att folk med t.ex. hjärtfel inte skall köpa den eftersom risk för hjärtattack föreligger, överträffar mitt förstånd...

PS. Har googlat lite och det blir säkert inga problem att hitta ett regnskydd i en annan färg. Skall inte använda det jag köpte igår, utan lämnar tillbaka det.

2 kommentarer:

 1. *skratt* ja man kan fundera *ler* själv vaknar jag alltid av minsta lilla pip från telefonens larm :-)skulle nog få hjärtattack ja av en väckarklocka.

  Ja lite spännande skulle det vara att bli en affisch. Då har jag ju lite press på mig sen efteråt å att aldrig gå upp dessa kilon igen.

  Kram!

  PS! Gu va duktig du e på att gå!! Är lite avis på dig!

  SvaraRadera
 2. Hej! jag hittade stilcoachens nr å hemsidan me =) Fy sjutton vilken bra present till min mamma som fyller 60år snart.... hur går det för dej på X? jag måste verkligen lägga in en högre växel på rörelseenergin!!!

  SvaraRadera