lördag 8 november 2008

Ischiasen borta??

Tränade inte igår heller, har fortfarande ont i ryggen. Men jag har varit duktig och gått långa promenader nästan varje dag i veckan. Igår slutade jag ju kl 16, men istället för att gå hem så gick jag den långa vägen hem. Den tar ca 60 minuter (jag bor 10 min från jobbet) och det blev en hel del steg (jag fick ihop 12.875 steg igår). Vad jag reagerade över igår var att när jag tänker tillbaka, så var det ett par veckor sedan jag fick ischias när jag gick. Jag får ont i ryggen och fötterna, men inte i benen. WOW! När jag vaknar morgonen efter en lång promenad så går jag som en gammal gubbe. Haltar och har ont. Men det är 10 resor bättre än ischiasen. Nu får vi bara hoppas att detta inte är något tillfälligt!!

Min kollega Malin som gör smycken, har startat en egen blogg. Jag har hjälpt henne lite grann, och det är inte så mycket som ligger uppe än, men lite finns att titta på. Det kommer att fyllas på efter hand. Jag har lagt länken till hennes blogg i vänsterkanten under "Andra bloggar". På bloggen finns också info om hur man kontaktar henne ifall man vill köpa något. Jag har blivit så förälskad i halsbandet och armbandet jag köpte häromdagen att jag har beställt ett till... Lite kortare halsband denna gången, som avslutas med en stjärna, och så ett matchande armband. Jag brukar aldrig använda accessoarer, bara ett HOPE-halsband från barncancerfonden, och sminkar mig gör jag aldrig (tål inte smink och är så allergisk halva året att jag måste kunna klia mig i ögonen), men med hals- och armband så känner jag mig plötsligt väldigt fin. Skön känsla!

Nu börjar jag närma mig 3 små mål i min viktnedgång;
  • 1,6 kg kvar till BMI 39,9
  • 2,6 kg kvar till -25 kg
  • 4,1 kg kvar till halvvägs
Vet inte vilket av dessa små mål som "lockar" mig mest, men det måste nog vara halvvägs... Vad tycker ni?

Jag har inga speciella planer för helgen, men det är 2 saker som "borde" göras; rensa ur garderoben och tvätta alla golv. Får se vad som blir gjort. En lång promenad eller två skall jag väl kunna få in också.

1 kommentar:

  1. Härlig känsla att du snart har kommit halvvägs! 22 kilo på 12 veckor är ju väldigt bra, hoppas det går lika bra nu när du skall börja kombinera lite med riktig mat. Måste längta efter det nu! Fortsatt lycka till nu! Visst var det en fantastisk kännsla att kunna handla "vanliga" kläder?! :)
    Kram Jenny

    SvaraRadera