lördag 29 november 2008

Mitt i natten igen

Jaha, här sitter jag mitt i natten och skriver... Somnade på soffan någon gång mellan 20 och 21, mitt i CSI. Vaknade 01.30 med TV:n på... Jag var nog trött...?

Har skrivit ett inlägg på min receptblogg om copyright, tack Emma för att du fick upp mina ögon. Recept är tydligen OK att lägga ut, men inte bilder. Så de är borttagna, men så fort jag har lagat rätterna själv så kan jag ju lägga in fotografier på min tallrik.

Borde gå och lägga mig nu, "ex-svågern" meddelade att han kommer med sonen vid 7.30 då han skall hjälpa syrran att flytta. Då blir det ingen vila. När vi tittar på TV tillsammans jag och Vincent så skall vi göra precis som de säger på TV:n, klappa händerna, sjunga med eller stå upp och hoppa. Då kan man inte smygsova i soffan inte....! Men jag är ju pigg nu! Får väl spela lite Mahjong eller nått så jag blir trött igen.

2 kommentarer:

  1. No problems! Jag vill inte heller att du blir stämd! Trevligare att lägga pengar på den där grillen än på rättegångskostnader.

    Tur förresten att du snart ska börja äta, så du får använda den där grillen snart! Jag skulle bli så sugen om jag hade en ny fin grill stående som jag inte kunde använda!

    Hoppas du får en trevlig dag med systersonen!

    SvaraRadera
  2. Hejsan Emma. Vi är lite uttråkade både Vincent och jag, hans pappa skickade inte med några leksaker och vi har nu sett X antal avsnitt av Små Einsteins, Musses klubbhus och Lazytown... Hoppas han blir hämtad snart. Grillen har jag inte köpt än, skall handla den i morron på Mediamarkt när pappa ändå skall hämta mig på Maxi (ligger i samma köpcentrum). Det är ju ändå han som skall betala den :)

    SvaraRadera