måndag 24 november 2008

Ny spännande vecka!

Nu börjar en ny vecka som verkar spännande. Idag händer inget speciellt, men i morgon är det mingelkväll på Xtravaganza. Först är det drop-in massage, sen är det presentation av konceptet och sen mingel och rundvandring i lokalerna . Sen kommer stil-coachen som var där för några veckor sedan och har en modevisning. Jag skall ta med min styvmor och min granne B så att de får se vad det handlar om. B är eventuellt intresserad av att börja. På onsdag skall jag tillbaka till XV och ha en träff med coachen Tove. Vi skall prata grönsaker och mat och förhoppningsvis kan hon svara på alla frågor jag har angående recept och att börja äta. Nu är det ju inte många dagar kvar (nästa fredag) och eftersom jag är så ovan (och usel) i köket så har jag massa frågor.

Vågen börjar närma sig halvvägs, endast 4 hg kvar... Det innebär att det bara är 1,5 kg kvar till 89,9 och det är STORT. Detta borde jag kunna klara av innan nästa fredag! Två delmål till att fylla i.

Jag hoppas också att jag snart får min första MåBra så att jag kan lägga upp fler recept. Så fort jag får första numret så kommer jag att få tillgång till deras site där man kan lägga in recept.

Måste också tacka Sara för tipset med vetekudden! Mikrade den flera ggr igår när jag satt här och frös och det var riktigt skönt att lägga den på axlarna. Fast i början var den lite fuktig, så då frös jag nästan mer när jag tog bort den än innan. När jag hade blivit varm och den hade svalnat lite så la jag den i knät när jag satt i soffan. Det var riktigt skönt.

9 kommentarer:

 1. Jenny (Fettkampen)24 november 2008 07:22

  Det låter som att du haft en bra helg.
  Tråkigt med folk som inte vågar kommentera att man gått ner i vikt, trotts att det är uppenbart..
  Gå in på tasteline.se..de har massa god mat.

  SvaraRadera
 2. Ja det låter ju som en rolig vecka det här för dig =) Kul initiativ förresten att starta en receptblogg, den kommer jag att följa den också. Det känns ju lite "tryggare" att få recept av någon annan som också håller på med Xtravaganza och vet vad som krävs, än att få recept av någon annan.

  SvaraRadera
 3. Jenny: Ja visst är det tråkigt. Här går man omkring och är stolt som en tupp och så är det ingen som säger nått...

  Bollen: Har du några egna bra recept så skicka dem gärna till mig så att jag kan lägga upp dem!

  SvaraRadera
 4. Hoppas du har nytta av recepten jag skickade. Sen kan jag rekommendera XV's kokbok, toppen!På nätet finns ju mängder med inspiration, ser att tasteline.se redan är tipsat, http://www.nlife.se/blogg/ är också bra. Sök på GI-recept.

  Tänk, nu är du snart där, inte långt till nästa fredag!

  KRAM

  SvaraRadera
 5. Soulsister: Ja, jag skall skriva ut dem alla och gå igenom dem. Men jag måste ta bort all pasta, potatis och ris så även om det står antal kalorier så kan jag inte använda mig av dem. Jag får lägga in dem i MåBra och kolla där. Nästa helg hoppas jag fixa med sånt här, fast jag skall ha systersonen hela lördagen så vi får se hur det blir med den saken...

  SvaraRadera
 6. hej, va skoj att hitta fler viktbloggar - man inser att man inte är ensam där ute. Och va jätteroligt att du har kommit så pass långt som du har gjort hitills- grattis!! Jag kämpar också, o har ca 68 som målvikt. Fortsatt lycka till!

  SvaraRadera
 7. Haha ok, antar att Emma är ett av de vanligaste namnen så det är väl därför =) Självklart får du lägga till min i din lista, jag lägger till dig också! Ja det är verkligen roligt att du snart är nere på 8 nånting... Grattis igen!

  SvaraRadera
 8. Du är för underbar Lena! Du delar verkligen med dig och hittar på en massa roliga saker. Vad skönt att det funkade med vetekuddarna! Det var det första som slog mig när du nämnde vatten flaskan. Tänk dig att hålla på med hett vatten man är frusen och vill bara bli vartrm och helt plötsligt får man varmt vatten över sig "hua"! Jag har lite mer kläder....
  Sköt om dig du är bara bäst!

  SvaraRadera
 9. Sara: Tack tack. Kanske skriver jag för mycket, kanske delar jag med mig av för mycket, men det skiter jag i :)
  Tanken på att få ett par liter hett vatten i soffan eller sängen är inte speciellt tilltalande, så vetekudden blir perfekt!
  Ha det gôtt!

  SvaraRadera