torsdag 20 november 2008

Veckoresultat

Idag var det mätning igen och jag är förvånad över hur lite måtten ändras. Det har varit på samma sätt i 5-6 veckor nu, har inte minskat mer än 1-2 cm i t.ex. midjan. Men det var åtminstone -1,9 kg på vågen, så det var bra. Nu har jag alltså gått ner 25,4 kg på min våg. SNART är det halvvägs :)

Jag var hos sjukgymnasten i går morse och jag berättade för henne att jag gått så mycket den senaste tiden att jag fått svårt för övningarna hon gett mig. Vi kom båda fram till att det var viktigare att jag fortsatte att gå än att jag gjorde övningarna. Köpte lite olika gummiband från henne så att jag kan göra övningarna på ett annat sätt, och inte belasta framförallt fötterna. Dels ett jättebrett gummiband som jag skall använda till fötterna, och så ett tunt som jag skall fästa bakom en stängd dörr och göra lite olika arm- och magövningar med.

På vägen från sjukgymnasten gick jag förbi en "outlet-affär" där de hade en skitläcker fleecetröja i fönstret för bara 70 kr. Den var beige och såg väldigt mjuk ut, så den ville jag ha. Givetvis hade de inte öppet kl 8 på morgonen, men jag åkte med kollegorna hem på eftermiddagen och fick mig en skön promenad från dem till Mölndals Centrum. Det visade sig att tröjan endast fanns i Large och när jag höll upp den framför mig så trodde jag inte att jag skulle kunna ha den. Men jag köpte den ändå, snart är jag där tänkte jag. Orkade inte prova den i affären. Jag tog bussen hem, för jag hade handlat lite mineralvatten på Netto och ryggsäcken var tung. Provade tröjan när jag kom hem, och den satt perfekt (fast lite tajt). Killen i affären sa att det var stora storlekar, så jag antar att det var som en XL.

Idag skall jag göra mig själv impopulär på jobbet, jag skall dela ut 6 högar med 100 julkort i vardera som alla skall skrivas på för hand. Det brukar bli ett himla tjôt när de kommer, men jag vet att de kommer att skriva på dem till slut. Det är drygt 20 personer som skall skriva på dem så det är lite logistik att fixa till allt. Några av säljarna skall skriva på ytterligare 200-300 kort, och så har vi EN som skall skriva på alla, ca 1.100 kort. När de andra klagar på att de skall skriva på 600 kort, så hänvisar jag bara till han som skall skriva på alla 1.100... Det brukar få tyst på dem :)

5 kommentarer:

 1. Åh vad du har jobbat, tänk, halvvägs! :)
  Julklappsracet går ut på att alla som är med köper ett visst antal julklappar för en mindre summa. När man börjar lägger man alla klapparna i en hög och ställer en äggklocka på 15 minuter och gömmer den. Sen får alla deltagare kasta en tärning, om man får 1 eller 6 får man ta en julklapp. När julklapparna är slut på bordet får man börja ta klappar av VARANDRA, och det är här fajten börjar. Och ju längre tiden går desto mer panik blir det eftersom ingen är helt säker på hur lång tid det är kvar. :) Det går altså ut på att samla på sig flest julklappar. Folk blir som förbytta av det här och det kan bli väldigt kul! :)

  SvaraRadera
 2. Hej
  Vad bra du kämpar. Jag gillar oxå att promenera och anväder stegräknare som ett hjälpmedel.
  grattis till din viktminskning och lycka till.
  Jag har oxå som mål att vara färdig mars-april.
  Mamma Mia

  SvaraRadera
 3. Jag fortsätter att heja på dig, men det vet du ju, eftersom vi talar med varandra ett antal gånger per dag LOL

  Kram - Mor

  SvaraRadera
 4. Bantarbritta: Vad kul det låter med ett julklappsrace!! Det måste jag testa någon gång, måste bara hitta frivilliga försökspersoner...
  Ja, halvvägs, sen går det bara "utför"!!

  Mamma Mia: Promenader är skönt. Själv lyssnar jag alltid på talböcker och plötsligt har man gått en timme i ösregnet... Har du någon blogg?

  Mamma Gun :) Tack kära mor, visst vet jag att du hejar på mig. Kram.

  SvaraRadera
 5. Kul när något man vill ha passar!

  Jag hade ju ordnat en stämpel med mitt namn och stämplat alla korten, icke du hade fått mig till att skriva så många kort, NEVER!


  KRAM och trevlig helg

  SvaraRadera