tisdag 30 december 2008

Jobba...

Idag skall jag alltså upp och jobba, trots att jag egentligen har semester. Men jag sparar ju en semesterdag :) Vaknade av att Cornelia tyckte det var dags att gå upp, och det var en himla tur för henne att klockan skulle ringa strax därpå (hon väckte mig 4.45).... Någon karvade i min hals med knivar, men jag lär vara i gott sällskap på jobbet där det snörvlas och nyses överallt tydligen.

Jag och de andra 2 tjejerna (just det ja, vi är ju faktiskt bara 3 nu) skall iväg och äta sushi idag. Det blir nypremiär för mig, sista gången jag åt sushi var den 13 augusti. Man kan väl säga att jag saknat det. Sedan jag var med sist har de andra hittat ett nytt favoritställe, men dit vill jag inte åka. Tydligen är bitarna jättestora med massa ris, och det är lite onödigt. Skall jag bara äta en gång så vill jag äta på mitt gamla favvoställe.

Hade först tänkt att åka och köpa simkort idag, men av 2 orsaker väntar jag. Dels kanske det inte är så bra att simma när man har så ont i halsen som jag har, och dels så vill jag ha ersättning för delar av det jag betalar från jobbet, och då måste jag vänta tills efter 1 januari. Så nästa vecka får det bli. Jag har i alla fall beställt en ny baddräkt från Ellos i storlek 46, den jag har nu är storlek 52 och börjar gå sönder lite. Det är rea på Ellos nu så jag fick den för under 100 kr. Helt OK.

Är i valet och kvalet om jag skall börja på helfart på nyårsafton eller nyårsdagen... Helst vill jag börjar så snart som möjligt, men det som talar emot att börja redan i morron är att jag då kommer att vara uppe så fruktansvärt många timmar efter min sista pulvring att jag kommer att bli alldeles jättehungrig. Det är ju nått speciellt med de första dagarna, i alla fall var det så för mig. Kanske jag börjar på torsdag (nyårsdagen) ändå. Det är ju också min officiella vägardag. Vad tror ni?

OBS!! Jag har INTE vägt mig idag :) Duktig Lena!

7 kommentarer:

 1. Jag tror det är ett sunt beslut att sluta väga dig varje dag. Jag brukar "smygväga" ibland för att kolla läget, men jag tycker att det alltid är väldigt missvisande! Trots att man ligger på plus så på den riktiga vägdagen har man ändå gått ner. En gång i veckan är bra. Vikten är ju inte hela ditt liv.

  SvaraRadera
 2. Önskar dig ett smalt, spännande och härligt nytt åt!

  Många Kramar

  SvaraRadera
 3. Sofia: Jag vet att jag har vägt mig för ofta, nu skall jag verkligen försöka att inte göra det. Som jag skrev i en annan kommentar, jag börjar lite lätt med 2 dagar i veckan, då är det i alla fall 5 som jag inte väger mig...

  Soulsister: Detsamma! Detta fixar vi! Hoppas bara du får klartecken från farbror doktorn (eller är det tant doktorn?)!!

  SvaraRadera
 4. Hej, kikade förstås nyfiket tbax på din blogg. Va duktig du har varit! Man blir så otroligt glad över att se hur mycket folk lyckats gå ner med hjälp av xv! Skulle du börja om med helfart igen eller? 16 veckor på helfart e ju inte illa alltså!

  SvaraRadera
 5. Jenny: Ja, jag börjar i övermorron nyårsdagen igen, efter ett uppehåll på 4 veckor. Det skall bli skönt att börja igen, tycker inte riktigt om den där dästa mättnadskänslan man har haft i jul... Lycka till själv. OK om jag lägger till dig i min länklista? Frågar i din blogg också.

  SvaraRadera
 6. Du får sätta en post-it-lapp på vågen där du skrivit AjaBaja!!!, så kommer du på det och inte slentrianväger dig!! Såååå lätt att glömma ett löfte man ger sig själv. Kram modern!

  SvaraRadera
 7. Kan tänka mig att när man levt på bara soppor så pass länge som du har gjort så känner man väl sig super mätt när man käkat god julmat :-) Men de e ju super bra! Ja de e klart att du kan lägga till på länk listan, gör detsamma om det är ok? Gott Nytt År!

  SvaraRadera