lördag 6 december 2008

Mätt...

Nu är jag mätt... Jag har legat lite fel i tiden idag, så jag har fortfarande en portion pulver kvar att dricka, åt just middag. Till lunch åt jag nygrillad kyckling och sallad, och till middag åt jag kycklingsallad. Jättegott!

Grillen funkade perfekt. Hade tänkt gnida in lite soya och vitlök på kycklingen innan jag grillade den, men jag kom på att jag missat att köpa vitlök. Istället grillade jag den naturell och kryddade den sen med lite örtkrydda. Mumsfillibabba!

Känns som jag har ätit hela dagen idag, undrar just hur många kg jag har gått upp i morron bitti?

PS. Glöm inte att rösta på vilket halsband ni tycker att jag skall lotta ut i tävligen! Kolla detta inlägget.

3 kommentarer:

 1. Gud vad underbart att få läsa det du har skrivit! Jag vill bara komma och krama om dig Lena! Du strålar och är så duktig.Den ynka lilla ½ kg som var kvar till -30 kommer du även att tappa i ett nafs! Jag tror inte at de där räkorna i lag är så bra att äta. Lagen kan innehålla socker eller mycket salt. Det är bara vad jag tror. Kanske funkar om man skjöljer räkorna ordentligt.
  Bamse kram till dig!

  SvaraRadera
 2. Vad gott det lät med kycklingfilé =) Jag brukar också äta det med sallad ibland på lördagarna när jag vill äta ngt spec.

  SvaraRadera
 3. Tack härliga Sara!! Du får gärna komma och krama om mig :) Jag kollade på MåBra's site, där jag lägger in alla mat. "Kons räkor utan lag" och "skalade räkor" har exakt lika många kalorier. Så jag tror inte det är någon fara.
  Bamsekramar till dig också!!

  Malin: Kyckling är mums. Är inte så förtjust i kött och har tidigare inte lagat så mycket fisk eftersom jag är kass i köket. Så kyckling, skaldjur och nötfärs är det jag ätit.

  SvaraRadera