söndag 28 december 2008

Riktig slöarsöndag

Här slöas det på längden och tvären. Katterna sover i soffan och jag sitter vid datorn och läser bloggar. Vaknade kl 3 och gick på toa, det är en helt omöjlig tid för mig att vakna. Satt vid datorn i 1,5 timme och gick sedan och la mig i soffan. Somnade igen vid 5 och sov till 8.

Igår gick jag promenaden som jag skrev om, duktigt va? Var ute i 1 timma och fick massa steg på min stegräknare. Sen var jag hemma en stund innan det var dags att åka till syrran. Gick först 4 hållplatser, så det blev ännu mer steg. Jag hade ju bestämt tidigare att jag en gång under den här halvfartsperioden skulle äta sushi. Eftersom syrran är allergisk både mot laktos och mjölkprotein så är sushi väldigt bra mat för henne. Ringde mina favvoställen, men ingen hade öppet igår!! Så jag fick ta med thaimat till henne, inte så bra med tanke på att jag inte skall äta pasta. Men det struntade jag i. Nu när syrran har flyttat så bor hon 2 hus från ett av stans bästa ställen (på Munkebäcksgatan). När de bodde i de andra 2 lägenheterna så åkte jag förbi detta ställe med moppen på väg till dem, och brukade handla med mig thai-mat hem. Tack gode gud för att jag inte bor där!! Jag kan meddela att jag verkligen njöt av maten, fast den enligt syrran var lite väl starkt kryddad. Jag tyckte den var perfekt!

Lyckades i alla fall fixa hennes TV, hon hade tittat analogt och inte via boxen, så bilden är mycket bättre nu. DVD:n var dock trasig (redan), kanske har Vincent varit på den, luckan gick inte att stänga. Eftersom hon la ner lite extra pengar på en försäkring på SIBA så åkte vi dit och hon fick en ny med sig hem. Det kallar jag service! Jag trodde att de skulle ta in den för lagning och ha den en månad, men icke.

Idag händer inte mycket här. Pappa och Marita skall titta förbi i eftermiddag och boka sin resa tillbaka till båten i Spanien. Annars tar vi det lugnt här. Skall röja lite, det är konstigt vad stökigt det blir när man går hemma hela dagarna... Mysko.

Ha en skön söndag!

3 kommentarer:

  1. Slöa på du Lena! Det förtjänar du för snart drar jobbet igång i januari! Skön dag!

    SvaraRadera
  2. Tack Sofia, hoppas du har det skönt också. Egentligen skulle jag inte börja jobba förrän den 7 januari, men jag går faktiskt in och jobbar full dag på tisdag den 30 december. Skall se om jag hinner ifatt lite.

    SvaraRadera
  3. Precis vad jag var allergisk mot, laktos och mjölkprotein. Lite pasta en dag under halvfarten gör förmodligen inte så mycket =)

    SvaraRadera