fredag 5 december 2008

Så nära....

Var och vägde mig på XV nu på eftermiddagen, hade verkligen hoppats komma ner till -30, men det stannade på -29,5... Men det duger ju ganska bra det också :) Tränade och snackade med Lina (chefen) ett bra tag.

Stannade till på Netto på vägen hem och köpte 2 burkar räkor i lag som de hade till extrapris. Köpte också de vattenrika grönsakerna jag behöver under helgen, men glömde givetvis att köpa ägg... Orkar jag inte gå till Maxi i morron har jag ju alltid min lilla kvartersbutik.

Totalt kaos bland julklapparna på jobbet idag, så jag skall in några timmar under söndagen och fixa till det så att det är klart för säljarna tidigt måndag morgon. Annars lär jag inte komma någon vart i helgen, lär ju vara för upptagen med att äta...

Fick en liten present idag från ägarens fru Lisbeth. En bubbelplastpåse med mitt namn, och i det en liten låda med genomskinligt lock. Innehållet täcktes av en lapp med mitt namn. När jag öppnade lådan låg där 3 pepparkakor; ett större hjärta och en liten, liten gumma och en lika liten gubbe. Ringde henne för att tacka, och hon berättade att den lilla gumman (lite rund som pepparkaksgummor är) var jag förut, och den lilla gubben (som är smal) är jag nu. Jag skall spara dem till julafton och så får mamma hjärtat. Blir de mjuka gör det inget, de är nog goda ändå. TACK Lisbeth!! Det värmde verkligen!

Jag har faktiskt "fuskat" lite. Firade dagens vägning med att köpa mig en smaksatt Ramlösa. Skall ju ändå ur keton-fasen i morron, så det spelar ingen roll. Gott var det i alla fall.

9 kommentarer:

 1. WOW! 29,5 kg, skit bra jobbat!!! Applåder till dig!
  Diggar ditt nya foto :)

  KRAM och njuuut av maten

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket!! Tänkte ge lite julstämning till bloggen. Har ingen lust att ändra färger, så då fick det bli ett julkort istället. Jag skall verkligen njuta av maten, om jag inte misslyckas med grillning av kycklingen och måste äta bränd mat :) Skulle inte förvånad mig ett dugg, jag är värdelös i köket (men det skall jag ändra på!)

  SvaraRadera
 3. Grattis grattis, vad roligt!! men du, en smaksatt Ramlösa kan väl inte vara någon fara? Alltså så länge där inte är några kalorier eller kolhydrater? Eller du menar en sådan Ramlösa med socker i kanske?

  SvaraRadera
 4. Emma: Smaksatta mineralvatten innehåller alltid någon typ av socker (även om den är "naturligt sötad" så är det ju fruktsocker i, som man kan går ur keton-fasen av), så de är förbjudna. Det enda jag får lov att dricka är vatten (ok att smaksätta med lite lime eller citron), kaffe och te (utan mjölk och socker) och naturellt mineralvatten. Eftersom jag inte dricker kaffe alls, och inte te utan mjölk, så har jag bara druckit vatten, lime-vatten och vanligt mineralvatten i 16 veckor. Den smaksatta var verkligen god!! Mer sånt de närmsta 4 veckorna.

  SvaraRadera
 5. Det är verkligen ett kanonbra resultat, 29,5 kg =) Läste din kommentar om Ramlösa, det hade inte jag fattat att det innehöll fruktsocker. Man lär sig ngt nytt varje dag.

  SvaraRadera
 6. Hej igen. Ok jag förstår. =)

  SvaraRadera
 7. Ohhh grattiiiiss til dina minus 29,5 i dag är de säkert 30 kilo..
  Vad kul för dig.. Du är sååå duktig kram kram.

  SvaraRadera
 8. Hej, och tack för att du "gav dig till känna" hi hi

  Vilket jättebra jobb du gjort, wow, blir imponerad! Nu när jag vet vem du är så kan jag ju följa dig oxå - ska länka dig om det är ok? :-)

  KRAM

  SvaraRadera
 9. Sara: Nej, tyvärr inte -30 än. Grejen är den att igår hemma var det -28,7 på min våg (den jag räknar mina delmål med) och -29,5 på XV:s våg. Så det är ett tag till -30 på min våg. -1,1 för att vara exakt. Men det spelar ingen roll.
  Vendela: Jag trodde jag hade kommenterat hos dig tidigare, har läst din blogg ett tag. Givetvis får du länka!

  SvaraRadera