fredag 9 januari 2009

Here we go again...

Jag som trodde att jag hade klarat mig. Nähä. På bara en dryg timme slog den till, den traditionella avslutningen på min förkylning. Öroninflammation. Hurra... NOT! Som öronbarn har jag haft min beskärda del av öroninflammationer. Inga näsdroppar har jag hemma heller. Får sticka till apoteket och handla sen, orkar inte nu. Är hemma, går inte tillbaka till jobbet, och nu skall jag lägga mig i soffan och vila. Får se om jag orkar ut sen.

7 kommentarer:

 1. Åh nej vad tråkigt =( Tänkte första tt det kanske var simningen som staraffade sig men så läste jag att du aldrig kom iväg... krya på dig!

  SvaraRadera
 2. Stackare! Nu har du väl haft otur! Det kanske är en rekation på gårdagens akupunktur. Jag vet att liknande behandlingar kan framkalla olika reaktioner. Det blir som en utrensning.
  Krya på dig!

  SvaraRadera
 3. Aj, trist!
  Ang. bloggen så är det helt ok!
  Krya på dig

  SvaraRadera
 4. usch vad trisst o vara sjuk o öroninflammation som är så joobbbigt o gör så ont..

  Krya på dig kram kram

  SvaraRadera
 5. Stackars dig! Hoppas du snart o snabbt kryar på dig!

  SvaraRadera
 6. Ja, delmålen betyder mycket för mig med =) Jag har dåligt tålamod vilket gör att jag lätt ger upp om jag inte ser resultat.

  Synd att du skulle drabbas av öroninflammation när du skulle iväg och simma första gången på länge. Men det kommer fler tillfällen =) Jag har känt som att jag har en öroninflammation på g hela vintern men som tur är så har den aldrig brytit ut.

  SvaraRadera
 7. Tack för alla krya-på-mig-hälsningar! De hjälpte tydligen, för jag mår mycket bättre idag. Kramar till er alla!

  SvaraRadera