fredag 9 januari 2009

Snart, snart, snart

Nu är det bara 0,5 kg kvar tills jag har gått ner 30 kg! Kan ni fatta det? Helt otroligt tycker jag. (klappar mig själv på huvudet och säger "duktiga Lena"). Snart dags för bio med syrran alltså. Funderar på Australia, är den bra? Syrran och jag gillar INTE slåss-filmer eller krigsfilmer. Drama skall det vara. Annars vill jag se The duchess eller vad den heter.

Var ju på akupunktur igår. Jäklar vad hon stack mig. I örona dessutom! Hon har gett sig katten på att lindra min fruktansvärda gräsallergi. Hon tryckte i mina öron med något som kan liknas vid en virknål, och så fick jag säga vilka punkter som gjorde ondast. ALLA! Jag gapade och skrek hela tiden. Frös gjorde jag också, hade bara linne och jeans på mig, och sen fick jag en "filt" av folie, men det hjälpte inte. Skrattade gott när hon skulle sätta nålar på min mage och sa "här är det mindre att bläddra mellan i alla fall"... Ha! Mindre mage :) Sen när hon var klar satte hon "frön" i mitt vänstra öra, 3 st. De skall jag trycka på ett par gånger om dagen så stimuleras de viktigaste punkterna. Nu vill hon köra någon typ av intensivbehandling inför grässäsongen och ville först att jag skulle komma 2 ggr i veckan. 1 timme plus restid fram och tillbaka 2 ggr i veckan, när skall jag då hinna simma? Men så kom hon att tänka på att det finns någon ny typ av nålar som man sätter "internt" och som sen sitter kvar tills man kommer nästa gång. De skall tydligen vara mycket effektivare. Ser ut som små häftstift. USCH! Men då behöver jag bara titta in 2 ggr i veckan och få dem bytta. Vi får se hur det blir. Gillar inte nålar alls (har sprutfobi, så att jag överhuvudtaget går på akupunktur är ett under), men jag gillar tanken på lindringare allergi, för min gräsallergi är inte kul.

Nu har jag packat väskan för att simma direkt efter jobbet idag. Det är en himla massa saker man måste ha med sig; baddräkt, handduk till kroppen, handduk till håret, schampoo, balsam, tvål till kroppen, tvål till underlivet, kräm, deo, borste, kam, hårsnoddar och rena underkläder. Fick tömma nästan hela min ryggsäck med det som brukar ligga där, för att få plats. Men åååh vad skönt det skall bli! NEEEJ! Tänkte att jag skulle dubbelkolla när de stänger idag, och de stänger klockan 16 på fredagar!! Katten vad besviken jag blir! OK, då blir det att packa om väskan och gymma på XV idag istället. Nu får jag ju tänka om helt... Våtväst på måndagar och/eller onsdagar (eller simma), gym på fredagar och simning en gång under helgen. Här skall brännas massa fett! Jag får åka dit på söndag och simma och köpa mina kort. I morgon skall jag till mamma en sväng.

9 kommentarer:

 1. Kikar för första gången...oj vad duktig du har varit. Nästan 30 kg..wow!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Linruz: Välkommen hit! Tack så mycket :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Heeej! Jag har precis börjat simma på Åby! Är sååååå skönt att få röra på sej skonsamt! You go, 0,5 till -30kg klarar du lätt Lena!!

  SvaraRadera
 4. Vilken inspiration du är! Wow vilken viktminskining på den korta tiden! 0,5kg klarar du galant.
  kram

  SvaraRadera
 5. Snart -minus 30 kg, det är helt otroligt egentligen =) DU skall vara stolt.

  SvaraRadera
 6. Emma: Har du också övergett gymmet på XV? Jag skall ju dit idag, då simhallen var stängd :( En dag i veckan borde man väl gå dit i alla fall... Vi betalar ju DYRT.

  Sara: Å vad kul med fler som ger sig tillkänna :) En Sara till... Hur skall jag hålla reda på er alla? Tur att era namn är understrukna så att man kan se vem som har skrivit vad :)

  Malin: För en gångs skull ÄR jag faktiskt stolt över mig själv. Bara siffran 30 är hissnande!! Sen får man låta bli att tänka på att för det första har jag över 25 kg kvar och för det andra så är det skrämmande och väldigt pinsamt att det gick så här långt innan jag började ta tag i det... Men det tänker vi på en annan dag :)

  SvaraRadera
 7. Go Lena! Du är så himla duktig! Det är just det jobbigaste med när man ska simma. Det är ju så himla mycket packning man måste ha med sig. Man kan inte bara rusa rärifrån för att duscha hemma.
  Grattis till dina om några minuter -30 kg! Jag har 4 kg kvar sen har jag också passerat -30 kg. Men det ska jag hinna fram till beach 2009!

  SvaraRadera
 8. Helt sanslöst duktig du e!!!

  Fick akupunktur för många år sen, hjälpte inte....så det är bra om du blir hjälpt!

  SvaraRadera
 9. Sara: Håller med dig. Har man varit på gymet kan man duscha hemma, men inte när man simmat. Tänk bara att kamma ut håret innan det är tvättat, med massa klor i... Du är ju snart också där!! Herregud vad vi skall drälla på badstränderna runt Gbg i sommar :)

  Soulsister: Tack så mycket. Vi är alla duktiga! När det gäller akupunktur så tror jag att det är väldigt individuellt. Hon har ju botat min taskiga mage, men inte lyckats med mina allergier. Nu skall hon koncentrera sig på mina ögon istället för alla symptom, för det är ögona som är värst. Jag kan ju alltid hoppas :)

  SvaraRadera