måndag 26 januari 2009

Håll tummarna idag!

Idag får ni hålla tummarna för mig. Kl 8.15 skall jag vara på vårdcentralen för att ta leverprover. Hoppas verkligen inte att det är något galet med dem, för jag blir fruktansvärt besviken om jag inte får fortsätta med sopporna. Fast jag tycker ju att jag borde må dåligt om jag hade förhöjda värden, jag mår SKITBRA! Drabbades ju av promenad-djävulen i helgen så jag är lite stel i rygg och fötter, men för övrigt, psykiskt och fysikskt så mår jag jättebra. Men man är ju alltid lite nervös...

Ikväll är också sista mötet med Xtravaganza innan jag går över på Lifetime-programmet. Då byter jag grupp och eventuellt också coach, vi får se. Skall försöka få komma i en tisdagsgrupp, tror det skulle passa mig bäst. Måndagar och onsdagar vill jag ju simma, sen skall jag på en massa akupunktur i vår och det är måndagar eller torsdagar, så jag tror tisdag blir bäst. Till idag skulle vi skriva ett framtidskontrakt, det kom jag på igår kväll, så det är något jag får fila på under dagen. När jag har skrivit det så lägger jag in det här också.

Hann med ett projekt till igår efter jag kom hem från bion; jag sorterade ner alla papper i mitt hängmappsarkiv. Det tog en stund men högen på skrivbordet försvann, och det var skönt. Sedan betalade jag räkningar, och det var inga roliga räkningar denna månaden! Mastercard räkningen var större än vanligt, 2.000 spenderat på Ullared satte sina spår. Sen köpte jag loss min dator som jag har "hyrt" via jobbet i 3 år, det var näsan 2.000 kr det också. Hyran höjdes med ett par hundralappar och så var det en massa andra räkningar. Räkningarna och Mastercard blev nästan 18.000 denna månad, och då är INTE de räkningar jag har på autogiro med!! Måste nog hålla lite i pengarna denna månaden...

Återkommer med rapport om vad farbror doktorn sa (om jag nu får svar idag). Keep your fingers crossed!!

11 kommentarer:

 1. Jenny (Fettkampen)26 januari 2009 07:14

  Hej, Lena.
  Tar du leverprover för att du hållt på så länge med sopporna elelr e det av ngn annan anledning?

  Nu är jag igång igen....och nu LOVAR jag mig själv att inte bryta förrän 10/2.
  jag tycker du e jätte duktig som simmar o promenerar så mkt..

  SvaraRadera
 2. Jag håller alla tummar som jag har! Men det är som du säger, leverproverna borde vara bra eftersom du mår bra. Ändå bra att få det undersökt.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej! Vad gäller lifetime så är det i alla fall så där jag går att du inte är bunden till en grupp utan kan gå vilken dag som helst. Hos oss är mötena alltid varje jämn vecka, på tisdag och onsdag, och kan man inte på tisdagen så kan man gå på onsdagen.

  Lycka till hos doktorn! Själv skulle jag aldrig gå till doktorn - han kan ju säga att någonting är fel.. Usch!

  SvaraRadera
 4. Lycka till hos farbror doktorn!
  Du kommer säkert ha fin fina värden så bra som du mår! Du har ju blivit värsta promenad fantasten, du är så duktig!
  Jag har för mig att jag också har hört det som Emma säger gällande möten. Det bästa är ju att träffa samma grupp varje gång!

  SvaraRadera
 5. Hej vännen! Ja det är grymt tråkigt att göra sig av med kläder iaf nyinköpta, hade ju sagt att jag inte skulle köpa några kläder förrän jag var färdig och jag är glad att jag höll det ända fram tills artikeln skulle bli skriven. Är dock så tråkigt att behöva växa ur dem då jag gillade dem väldigt mycket. De andra kläderna skiter jag i för de är så gamla ändå :-) har väl inte köpt nya kläder på säkert 1 år eller mer.

  Vad är en Lifetme grupp? Sådant har inte jag hört talas om?

  Hoppas nu du får fortsätta med sopporna, håller alla tummar och tår. Kram på dig!

  SvaraRadera
 6. Jenny: Jag har blivit rekommenderad det av dem på XV eftersom jag har hållt på ett tag. Alla som går på pulver skall ta leverprov tycker de, men informationen har liksom inte nått ut till oss.
  10/2 är ju snart, bara 2 veckor. Det fixar du!!

  Malin: Tack så mycket! Kram

  Emma H: Jag frågade om det förra gången och hos oss verkar det inte som man kan hoppa mellan grupper. Man bestämmer sig för en dag och så går man den dagen.

  Sara: Jag har blivit biten av promenad-djävulen :)

  Thean: Jag gick 26-veckors programmet och när det är slut går man över i Lifetime. Gjorde inte ni det? Ny bok, ny CD och ny grupp. Kram

  SvaraRadera
 7. Hur gick det med levervärdena idag? Än så länge ligger jag före dig och förhoppningsvis hinner jag under 80 innan du går om =) Men det blir ju så när jag äter mat :P Kramar!

  SvaraRadera
 8. Hoppas att proverna såg bra ut så du kan fortsätta som du tänkt!
  /Sandra

  SvaraRadera
 9. Blev jätteglad när jag såg din kommentar i min blogg, precis vad jag behövde =) Tack för att du finns där och stöttar! Hoppas det gick bra för dig att ta leverproverna idag. Kramar

  SvaraRadera
 10. Malin: Får svar i morron. Vi skall allt se vem som kommer ner först :) Fast jag tror det blir du. Kram

  Sandra: Hoppas jag med!!

  Sofia: När man skriver in sig bestämmer man om man vill gå intensivkursen (mindre vikt att gå ner) eller 26-veckors kursen. Jag valde 26-veckors. Nu är den slut, och eftersom man måste vara inskriven minimum ett år, så behöver man ju en ny kurs att gå :) På lifetime så pratar man om att behålla sin målvikt och leva så här resten av livet. Jag är ju inte klar än, men jag kan ta till mig de kunskaperna ändå.

  Bollen: Å vad glad du gör mig. Gott att du blev glad av min kommentar! Sköterskan som stack mig var duktig, fick inte ens ett blåmärke!

  SvaraRadera