fredag 2 januari 2009

Inte igen!!

Att man aldrig lär sig... Förra fredagen vaknade jag 5.30 av min mobilpåminnelse som talade om att jag börjar 7 (börjar ju 7.30 alla andra dagar, så det är lätt att glömma av). Tror ni jag stängde av mobilen igår kväll så att jag inte skulle bli väckt idag? NEJ. Dessutom låg mobilen i arbetsrummet så jag var tvungen att gå upp för att stänga av den. Har jag gått upp så är det ingen idé att försöka somna om. För övrigt så var jag helt genomsvettig, så det var läge att byta till en ny pyamas (duschar senare när grannarna vaknat). Jag har frusit och svettats om vartannat i natt, och hostat jättemycket. Inte sån där rethosta som jag brukar få i slutet av en förkylning, utan en sån där hosta som börjar nere i tårna och verkligen skakar om en. Jättemysigt. Jag vet inte hur många gånger katterna har rusat upp från sängen i rena förskräckelsen. Jag har ju semester idag också, men ringer senare till jobbet och sjukanmäler mig, för jag hade inte jobbat idag om jag skulle.

Det blir TV och soffan idag också, fast jag helst av allt vill ut och röra på mig. Hatar att vara still så länge som jag har varit nu. Vill köpa mitt simkort och komma igång med simningen. Jag kan ju inte infria mitt första nyårslöfte förrän jag har köpt kortet... Men även jag inser att det är ganska korkat att gå ut och gå eller simma när man inte är frisk, så det hoppar jag över.

Hoppas ni andra får en lite mer konstruktiv dag än vad jag kommer att få :)

8 kommentarer:

 1. Låter inget vidare! Krya på dig kära du, helfart o redi förkylning...viken chock för kroppen!

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Tålamod och bara vänta ut förkylningen, gå absolut inte och börja simma nu, det tror jag inte är lyckat. Du vill ju inte riskera lunginflammation eller nåt annat. Krya på dig!

  SvaraRadera
 3. Soulsister: Skall man göra nått så kan man lika gärna göra det rejält :)
  Kram

  Sofia: Nej, jag skall inte ut och göra nått dumt. Fast jag är bra uttråkad... och ingen ny korsordstidning kom det i brevlådan idag heller. Vad sjutton skall jag nu göra? Har kollat TV halva dan, men man blir ju ännu slöare av det.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Krya på dig! Det låter inte så roligt! Hoppas att du snart mår bättre!

  SvaraRadera
 5. Usch de låter inge vidare, så typiskt just när du börjat me helfarten oxå :S Krya på dej!!!

  SvaraRadera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 7. Tre av mina fem barn har fått virus. Min dotter och två datorer.Har du försökt köra Panda på dig? Det kurerade mina burkar i alla fall, fast det har tagit några dagar att få det i ordning. Hopas din förkylning går över snart, Helfart o förkylning låter inte som någon bra kombination.
  Krya på dig raring!! Modern.
  PS. Strök förra komentaren pga stavfel LOL

  SvaraRadera
 8. Tack så mycket Sara och Jenny.

  Mamma: Hur stavas "hoppas" och "kommentaren"? :) Puss på dig och lycka till med burkarna

  SvaraRadera