torsdag 29 januari 2009

Jag fryser!!!

Jag är så fruktansvärt trött på att frysa jämt! Jag fryser på jobbet hela dagarna. Inte är det någon som ser mina nya fina tröjor när jag hela tiden har en fleecetröja ovanpå... Ibland åker sjalen fram också och jag ser jättekul ut. Idag tog jag med mig min allra tjockaste fleecetröja och jag har inte frusit än (med den på givetvis).

Hemma fryser jag också hela tiden. Så fort jag kommer innanför dörren tar jag på mig fårskinsstofflorna och fleecemorgonrocken med kapuschong. När jag kollar TV så ligger jag under ett duntäcke (sommartäcke), med en sjal utanför kapuschongen och faktiskt vantar också ibland. Har jag inte fått upp värmen innan det är dags att gå och lägga sig så blir livet en pina. Fönstret i mitt sovrum drar så mycket att temperaturen där inne brukar variera mellan 16,0 och 17,5°C på kvällarna. Att då ta av sig alla kläder och ta på pyamas och krypa ner i den kalla sängen är inte lockande. Flera nätter har jag därför valt att somna i soffan, för att sedan vakna vid 2-3 tiden och vara varm och go. DÅ kan jag ta av mig och krypa ner i sängen. Har mailat fastis idag och sagt att de måste komma och täta mina fönster.

Jag vill inte frysa mer!!! Kollegan skickade ett kort till mig idag, taget i Puerto de Mogan på Gran Canaria, där han var förra året och jag var 2001. DÄR var det varmt. Dit vill jag åka NU! Fast inte med flyg, är alldeles för rädd att flyga. Kan man ta en båt till Gran Canaria? :)

Så, nu har jag klagat lite. Snart dags att gå tillbaka till jobbet och jobba lite mer. Ha en skön dag!!

10 kommentarer:

 1. Låter jobbigt! Men jag antar det tillhör helfarten?
  Själv har jag feber och gör allt annat än fryser...

  kram

  SvaraRadera
 2. Hej
  Testa benvärmare under jeansen. Det har jaf när jag är frusen
  Även linne under tjöjan kan hjälpa. Köpte en flecce "poncho"
  på Kap ahl förra vintern som man egentligen skall ha över tex kappan.
  Den gillar jag att hänga över mig.
  Mamma Mia

  SvaraRadera
 3. Usch så jobbigt! Du får verkligen se till att de fixar fönstren, så kan man ju inte ha det i kalla Sverige!

  SvaraRadera
 4. Jag led också av att jag frös när jag gick ner i vikt. Men jag gjorde mitt race på sommaren, så jag hade det inte lika illa. Mitt tips är att köpa en sk, vetevärmare. Du värmer den lätt i micron. Jag har två, en för axlar och nacke och en för fötter. Värmer den på kvällen och lägger en vid fotändan av sängen, så gott får mina kalla tår. Den andra kan jag lägga på magen eller axlarna, eller bara sticka ner händerna i. Helt klart min favorit. Kan värma den hur många gånger som helst. Har du micro på jobbet kan du ta med en. Men den väger ju lite.
  Hoppas det kan vara till någon hjälp.

  Hälsningar
  BantarUlle

  SvaraRadera
 5. Usch, fy. Jag fryser ständigt och har alltid gjort. Men det har faktiskt blivit lite bättre den senaste tiden.

  Hoppas att de fixar dina fönster snart =) Kram

  SvaraRadera
 6. Åh vad jag känner igen det där!!! Sov med två täcken, strumpor, byxor och en tjock tröja ett tag när jag gick på helfart. Sambon klagade på att jag var brännhet men jag frös innifrån, vilket kan vara lite svårt att förstå!
  Grattis till det braiga resultatet! Kämpa på du är jätteduktig :-)

  SvaraRadera
 7. Soulsister: Ja, det var samma förra gången. Men det är väldigt tröttsamt att aldrig vara riktigt varm... Stackare!! Hoppas du kryar på dig snart! Kram

  Mamma Mia: Mina jeans är så tajta under knät att jag får dra ner dem när jag suttit en stund, de åker inte ner av sig själva :) Linne har jag alltid (nästan). En fleeceponcho har jag också, är det riktigt illa har jag både den och morgonrocken när jag ligger under täcket i soffan...

  Sofia: Ja, hoppas det. Kollade just, skall ju snart gå och lägga mig, det är 16,3°C ovanför fönsterbänken nu. Det är ca 30 cm från där jag har mitt huvud...

  BantarUlle: Jag har en vetevärmare, men jag tycker nästan det blir värre. Den blir så fuktig att man fryser när den svalnat och man tar av den. Men jag skall testa den igen.

  Malin: Hatar det också. Tidigare var jag alltid varm, men det var väl för att jag hade så bra isolering :) Kram

  Jenny: Jag kan inte sova med mer kläder än pyamasen, för då vaknar jag alldeles genomblöt, och det är ingen överdrift. Tack så mycket!!

  SvaraRadera
 8. Vet precis hur du känner, jag fryser också jämt , enda stället jag inte fryser på är hemma men då har vi också ca 23-25 inne!!! Kan faktiskt känna mig frusen hemma också ibland , min man hävdar att jag inte KAN frysa när vi har så varmt...men jag kan ändå ligga under en filt i soffan!
  PÅ jobbet är det svin kallt och jag känner som du, jag gör mig i ordnig och sedan har jag i alla fall alltid samma fleecjacka över så ingen ser något annat än den!!! Ha en trevlig kväll under ditt duntäcke!!

  SvaraRadera
 9. Hej hej :-)

  Jag har faktiskt kikat in på din blogg ett antal gånger med :P Är jättekul att läsa och se att det går så bra, 35 kg är ju jättemycket! starkt gjort tycker jag :) Jag har ett antal kg att bli av med också hehe..
  Jag kollade på det där med tidsinställningen men kunde inte hitta det :O

  Aaa visst du får jättegärna länka!! :)

  Kram

  SvaraRadera
 10. Jag löser det hela med att vänta tills den är så sal att det inte gör någon skillnad omjag tar bort den eller så värmer jag den igen. Oftast har jag ju den bara närjag sover. Går ju inte på soppa längre, fryser inte lika mycket. När jag blivit varm har jag oftast somnat och då lider jag ju inte längre. Du får väl skaffa en elektrisk dyna att sitta på eller lägga i sängen. Sätt den på timer så är sängen varm när du kryper ner och den slår ifrån efter ett tag.

  BantarUlle

  SvaraRadera