lördag 24 januari 2009

Redan promenerat!

Godmorgon alla sjusovare :) Min katt Cornelia väckte mig 4.30, så det var bara att gå upp. 6.30 klädde jag på mig överdragsbyxorna (ovanpå pyamasbyxorna...) och jackan och gick ut och gick. Nu har jag nyss kommit hem. Det blev en rask promenad i regn och mörker på 70 minuter. Medelhastighet 115 steg/min. SKÖNT! Promenerade 54 minuter i rask takt igår efter jobbet också, då var medelhastigheten 120 steg/min. Nu känner jag mig redo att möta dagen, skall bara dricka mitt frukostpulver först. Är lite hungrig nu, brukar ju dricka strax före kl 7. Väntar bara på att linfröna skall ligga lite i vatten först.

Resten av kvällen igår spenderades med att läsa bloggar, kommentera och kolla på TV. Inget speciellt alltså. Idag har jag massa projekt att ta itu med, får se vilka som blir gjorda. Alla är "stora" och tar tid:

• Rensa ut garderoben på resten av tjockkläderna och även en del relativt nyinköpta plagg som nu blivit för stora.
• Städa ur och omorganisera i förrådet.
• Städa ur och omorganisera i min hurts och ett smalt skåp som jag har bredvid skrivbordet. Finns hur mycket skit som helst där och det går aldrig att hitta nått.
• Sortera ner 2 stora högar papper i mitt hängmappsarkiv.

Puh! Jag blir matt bara av att skriva det. Vet inte var jag skall börja. Det enda jag vet är att garderobsfrågan måste vara löst innan tisdag och att jag inte kan gå på förrådet förrän det är klart. Får se hur fötterna och ryggen mår efter gårdagens och dagens promenader, kanske blir det de 2 sista uppgifterna jag gör, som kan göras sittande.

I morgon skall lillasyster och jag äntligen gå på "30-kg bio" för att fira att jag passerat -30 kg. Det var ju 3,1 kg sen, men hon har inte haft tid förrän nu.

12 kommentarer:

 1. Jag tror och hoppas att vi kommer ses.. vi får dra i hopp hela blogggänget nån varm vår dag, med singstar promenader och vin..
  Massa prat om våran resa och verkligen få träffa varandra.

  Jag tror de är viktigt..
  För mig betyder du och alla andra bloggare jag följer så mycket, när man är nere eller kanske tappar tron på att man klarar de så finns de nån som alltid skriver nått peppande på sin blogg och man blir starkare..

  Kram kram.

  SvaraRadera
 2. Vad härligt med en låååång morgonpromenix innan staden har vaknat :-) Duktig du är.
  Själv har jag sovit läääänge idag hehe.
  Tack för dina ord, jag ska absolut kolla med min coach.

  kram o ha en trevlig lördag Lena!

  SvaraRadera
 3. Redi tös! Morgonpromenad är verkligen skönt. Som hundägre får jag en hel del av den varan...

  Tänk så mkt plats du får i garderoben för nya smal-kläder som XVSara kallar dem :)

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Va duktig du e, Hurtbulle där!
  Vad roligt att gå på bio. Vad ska ni se?
  Kattfan! Samma här men min ligger å stirrar på mig när jag sover. Sen måste hon höra eller fatta på nå annat vis att jag vaknar. För så fort jag känner att jag e på G å vakna så kommer hon å gnider sig å fäller päls i mitt ansikte. Sen vänder hon rumpan mot mig, svänger svansen kärleksfullt i ansiktet å tycker att vi ska kela. Som min dotter sa: Fattar hon inte att det inte e fint för människor att vända rumpan i ansiktet på nån?" Nä DET fattar hon inte.
  Om de bara visste vad man står ut med för att man gillar dem så!
  Dina kisar e väldigt vackra. vad e det för sort? Birma?
  KRAM

  SvaraRadera
 5. Hej! Har nyligen hittat din blogg. Måste gratulera till din viktnedgång. Jag tycker du är jätteduktig. Kämpar själv också med 20kg som ska bort. Har nyligen börjat på viktväktarna. Det är väldigt inspirerande att läsa om dig och kommer gärna tillbaka. Trevlig helg! Eva :)

  SvaraRadera
 6. Duktig du är som är ute och promenerar så tidigt, hoppas det går bra med projekten för dagen. Kram

  SvaraRadera
 7. Jäklar vad hurtig du är Lena, eloge till dig=)

  Tack för stödet! Nutrilett är godare för att jag ej kan dricka shakerna där heller, så jag kör deras färdiga...men det är det enda som går ner..kombinera med en bar om dagen också. Så blir inte samma sak, men vi får väll se på tisdag som sagt vad det blir..jag har alltid haft svårt med pulver, men trodde väll ngnstans att det skulle bli annorlunda med XV...men jag kör på, förhoppningsvis så händer ngt med vikten iaf hur jag än gör:)...jaha modifast, jag har aldrig prövat det faktiskt. Kanske är bra det med!:)..Ni är så gulliga allihopa, tack så mycket för stödet!

  kul med bio också, man måste ju ha lite skoj när man uppnått visa mål! Vad blir det för skoj?:)

  Hoppas allt är bra Lena!

  Många kramar!
  Anna

  SvaraRadera
 8. Har du en katt som heter Cornelia, det var lite kul tycker jag :-)
  Det var verkligen inga dåliga projekt du har att ta tag i idag. :-)

  SvaraRadera
 9. Du har varit uppe med tuppen ser jag. Jag tycker det är omänskligt tidigt att stiga upp kl 7 =) Men så är jag ingen morgonmänniska heller. hemskt med skjutningarna, tur att det inte var hos dig!

  SvaraRadera
 10. Sara: Samma här, bloggarna betyder otroligt mycket. Och alla peppande och uppmuntrande kommentarer man får. Att starta blogg var min absolut bästa idé, efter den att börja på XV förståss :) Kram

  Linda: Om jag är sjuk eller har varit uppe hela natten KANSKE jag kan sova till 8. Men då har jag sovit otroligt länge. Förresten låter Nellie och Corny mig inte sova så länge... Kram och hoppas du får en trevlig lördag du med!

  Soulsister: Min garderob ekar nu. Bara kläder jag kan ha + en kavaj jag fått från Sara som fortfarande är för liten. Finns MASSA plats för nya kläder!! Kram!

  Anna: Vi skall se Australia. Haha, rolig katt. Min jamar, tavar (på mig), biter mig och går på mig. Det är mest Corny som gör det, Nellie är lite snällare. Det är heliga Birmor, mor (Corny) och dotter (Nellie). De fyller 15 resp. 13 år i år. Kram.

  Eva: Kul att du hittat hit och kom gärna tillbaka! The more the merrier :) Lycka till med din viktminskning!! Trevlig helg önskar jag dig med.

  Malin: Jag har i alla fall avklarat ett... Kram

  Anna: Tack så mycket! Men jag har alltid varit morgonpigg och jag hade ju faktiskt varit uppe 2 timmar när jag gick ut. Hoppas det lyckas med Nutrilette och att coachen "godkänner" det. Syrran och jag skall se Australia, ser fram emot det jättemycket. Kram

  Cornelia: Ja, hon heter Cornelia men jag kallar henne oftast Corny, för hon ser så "corny" ut när hon skelar. Den andra heter Nellie och är hennes dotter. Jag har bara avklarat ett projekt idag, men det kommer ju fler dagar!

  Sofia: Jag är ALLTID uppe med tuppen :) Kram

  SvaraRadera
 11. ÅÅ jag vill åxå ha en birma. Eller en norsk skogis... Men vi har 5 bönder här nu...

  SvaraRadera
 12. Anna: 5 bönder? Menar du bondkatter eller riktiga bönder??

  SvaraRadera