fredag 23 januari 2009

Vad är det som händer?

Fick ett SMS vid 21.30 igår från en kollega som bor ett par km från mig. Ett mord hade inträffat precis utanför hennes fönster. I GP skriver de Två män skjutna i Mölndal - en död och på Aftonbladet skriver de Vild skottlossning i Mölndal. Vad är det som händer i vårt samhälle? Fy katten!!

Var iväg på akupunktur igår, det tog en himla tid. När jag kom dit så var C lite sen, så jag fick vänta lite. Sen kom hon ut i väntrummet och satte nålar i mitt öra, för hon var ännu inte klar med förra besöket. Så där satt jag i väntrummet med 5 nålar i mitt öra och läste tidningar... Sen fick jag komma in och hon satte massa nålar i ryggen på mig. Skulle vara där kl 18 och var inte klar förrän 19.45. Rusade till bussen och hann med den som gick kl 20. När jag kom till stället där jag skulle byta hade min buss redan gått, så jag fick gå hem (alternativet var att vänta i 27 minuter). Det blev en rask promenad på 25 minuter. Skönt. Var helt slut när jag kom hem och satte inte ens på datorn.

Idag skall jag till XV för att hämta lite papper min coach lovade ge mig i måndags, men hon var inte där då (vi hade vikarie på mötet), så jag hoppas hon har plockat ihop dem tills idag. Jag skall ringa först så att jag inte åker i onödan. Tror inte jag tränar på gymmet idag, jag har väldigt ont i ryggen. Simmar nog i morron istället.

Jag har massa saker på min att-göra-lista i helgen, det viktigaste som måste bli av är att rensa ur garderoben en gång till. Pappa kommer och hämtar alla mina tjock-kläder under nästa vecka och kör till second hand. Då vill jag få med de som ligger i garderoben också.

Kommer ni ihåg hur lycklig jag var när jag köpte mina första par jeans i mindre storlek? Jag började ju med storlek 54/56 och blev överlycklig när jag kunde köpa mig ett par i storlek 50. Jag hade på mig dem igår, men det var sista gången på jobbet. Nu duger de bara till slapparjeans på helgen. De hänger i rumpan något förskräckligt, och jag kan dra av dem utan att knäppa upp dem. Får lätt in hela knytnäven mellan magen och linningen :) Jag har hela tiden använt samma skärp, började min resa på hål 1, möjligtvis hål 2. Nu är jag på hål 11. WOW!! Jag blir så himla lycklig över varenda liten sak!

10 kommentarer:

 1. Gläds med dig! Det är sååå kul! Fick själv på mig nya jeans härrom dagen o vet precis! Du är värd det för allt ditt slit!

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Wow det var inte illa! 11 hål jag är imponerad! Du är så duktig. Visst är det en härlig känsla när man kan dra av sig byxor utan att knäppa upp:-)!

  SvaraRadera
 3. Låter som en bra idé , gör av dig med alla tjockkläder, de behöver du inte längre. Vad härligt det måste vara att komma i mindre storlekar. Om ett par månad kanske jag också får uppleva den känslan. =) Kram

  SvaraRadera
 4. Ja fast inte idag för jag å barnen ligger med magsjuka :-(

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Jenny (Fettkampen)23 januari 2009 11:42

  Hej, Lena.
  Så duktig du är..du har karaktär av sten..
  jag har kommit av mig en del..jag o min dotter har varit sjuka hela vintern o vi hostar o snörvlar fortfarande.
  Jag har som ambition att varje dag börja på soppor igen..men det e så himla svårt att börja..
  Jag får ta mig i kragen för jag vill ju så gärna..
  jenny (Fettkampen)

  SvaraRadera
 6. Soulsister: Grattis till minskad storlek!! Visst är det underbart! Kram

  Sara: Att kunna dra av byxorna utan att knäppa upp är en av de skönaste känslorna som finns. Det blir liksom svart på vitt att det händer nått! Jag har funderat på att skaffa ett nytt skärp, börjar bli lite jobbigt med den långa remmen, men jag har bestämt mig för att ha kvar detta skärp ända tills jag är klar. Det finns massa hål kvar att krympa i :) Kram

  Malin: Det härligaste är när man tidigare har provat en tröja eller ett par byxor som man inte ens fick på sig, och sen helt plötsligt så passar de! Kram

  Thean: Krya på er!! Kramar

  Jenny: Å vad kul med ett livstecken!! Hoppas du snart kommer "på banan" igen. Bestäm ett datum och sen kör du! Kram

  SvaraRadera
 7. Har följt din blogg ett par veckor och vill bara säga att du är så himla duktig!!! Grattis till dina stora framsteg du är verkligen så motiverad och lyckas förträffligt!!!

  / Sandra i Linköping

  SvaraRadera
 8. Jag blev så himla glad när jag kom i 38:orna =) och det var c-storlek. När jag hade ett BMI på runt 22-23 så kunde jag ha storlek 36. Men jag vet att vikten först försvinner runt låren och rumpan på mig och sist magen. Ha en bra dag! Kram

  SvaraRadera
 9. Jag tycker inte om jeans med dessa var så himla bekväma =) Jag lyckas inte kommentera på andra blogspot.com sidor, det står hela tiden att sessionen misslyckades. Vet du varför? Kram

  SvaraRadera
 10. Åh vad roligt med jeansen... Dags att köpa ännu mindre nu då :-)

  Trevlig helg!

  SvaraRadera