fredag 13 februari 2009

Dagens skratt!

Här är bildbeviset; jag skall ALDRIG blåsa håret!! För det första får det en svinto-aktig kvalitet. För det andra så måste luggen torka i ett hårsspänne, annars kommer mina virvlar fram.

Massa hårspray och ett gummiband (= tofs) senare så kunde jag i alla fall gå till jobbet...

11 kommentarer:

  1. Oj då......:-)....bara skojar, så farligt är det väl inte, fast virveln sitter där, som för 40+ år sedan.

    SvaraRadera
  2. Hehe :) Jag ser mycket värre ut än så om jag ens skulle få för mig att blåsa mitt hår torrt, så därför låter jag bli. =)

    SvaraRadera
  3. Jag vet precis vad du menar, svinto är en bra beskrivning på hur mitt hår blir när jag torkar det torrt med fön. Eftersom min virvel är mitt i bak så kan jag ha lugg, men torkar jag med fön, resten av håret kramar jag upp med lite skum och lite anti friss mojja. Har lite uppklippt hår så jag kämpar med mina lockar. Detär så härligt att platta det, då får jag också förhållandevis blankt hår. Det har jag ju aldrig annars. Men min mamma tycker inte om närjag plattar håret.
    Tänk att det kan vara sådant besvär med hår, ändå skulle jag inte vilja vara utan det heller.
    Du kämpar på....följer dig varje dag, kikar alltid in för att se hur din dag har varit, du är ju helt otrolig!
    Ha en trevlig helg!
    Hälsningar BartarUlle

    SvaraRadera
  4. Hej Lena. Tove här som jobbade på XV Möldansvägen förrut. Tänkte bara se hur det går för dig? När jag kikar i din blogg ser det ju ut som du gör otroliga framsteg och fortfarande har hög motivation. Fantastiskt!!! /Tove

    SvaraRadera
  5. vilken tjusig bild =)
    du ser glad ut oxå =)
    //Fidde

    SvaraRadera
  6. Haha vad roligt att glömma glasögonen på :) Fast det där med solsemester..smal och vacker. Vacker var du ju sedan innan enda skillnaden är ju smal :) Helt övertugad att du snart kommer få en 7a. Själv har jag ju snart en 8a :) Tack för din kommentar...behöver det nu. Tungt.

    SvaraRadera
  7. Hallojsan

    Om du nu upplever att du har lite svinto effekt så måste det väll finnas något bra hårmedel mot detta. Unna dig en hårinpackning. Gå in på en hårsalong och be dem tipsa om något bra. Jag har en platttång som jag precis har lärt mig att man kan få volum på håret med om man bara tar i underhåret närmast hårbotten och vinklar tången uppåt. Det finns visst en krusstång som man egentligen skall ha med den kostar ca 600 och det har jag inte råd med. Jag tycker du är fin i håret som du är.
    I dag har jag varit i dina trakter för vi har varit och simmat och lekt på Åby badhus. Jag simmade i ett par omgångar och så kollade jag in när killarna åkte i rutchkanan. De sita 45 minuterna så var vi i den varma basängen men sjuåringen som simmade med dyna på framoch tillbaka i det 35 gradiga vattnen. Passade på att göra lite vatten gympa med benen i det varma vattnen. Dit åker jag gärna igen.
    Kram från Mamma Mia

    SvaraRadera
  8. Vilken babe..

    haha jag har med svinto hår.. massa hårspray löser problemet haha..
    Snygga kort du får när du tar på dig sj.. ska kanske investera i en bättre kamera..
    Lycka till med gummibandet o bollen..

    kram kram

    SvaraRadera
  9. Mamma: Japp, jag blir aldrig av med den jäkeln...!

    Malin: Jag fattar inte varför jag önskade mig hårtorken från syster och svåger julen 2007, jag levde med skygglappar och trodde att jag plötsligt skulle kunna använda en sån. Men jag måste säga att den är perfekt när jag får en ny korsordstidning som legat i min läckande brevlåda hela dagen :) Då torkar jag sidorna med hårtorken!

    BantarUlle: Jag gillar inte att ha massa gunk i håret. Brukar bara låta det självtorka med luggen i ett hårspänne. Låter jag det självtorka blir det dessutom lockigt. Kul att du följer med på min resa!! Ha en trevlig helg du med.

    Tove: Vad kul att höra från dig! Gissade att det var dig som Anna pratade om på bloggen :) Hoppas du trivs i Stockholm (fast jag hade ju hellre stannat i Göteborg...). Japp, motivationen är på topp, nu börjar jag se slutet på pulvringen, "bara" ca 6 veckor kvar...

    Fidde: Ja, jag kunde knappt hålla mig för skratt när jag tog kortet...

    Vickenickan: Tack för komplimangen, har aldrig sett mig själv som vacker vare sig tjock eller smal... Kämpa på med Nutriletten, du VET att du klarar det!!

    Mamma Mia: Jag fick svinto-hår av hårtorken, annars (när jag inte pulvrar) så är det inte alls torrt. Nu är det lite torrt dock, men inte svinto, så hårinpackning på en salong är något jag tänkt unna mig. Funkar det där kan jag handla av dem och göra det själv hemma. Har tappat så mycket hår så det är inte konstigt och kvaliteten också ändras. Orkar inte hålla på med håret på mornarna, får så ont i armarna av t.ex. hårtorken.
    Åby är kul om man är unge. Inte så kul om man försöker motionssimma med alla dessa skrikande ungar runt omkring... Kram!

    Sara: Ha! Vill inte ha gunk i håret. Kortet är taget i lysrörssken i badrummet, med blixten avstängd. Själva kameran klippte jag bort i denna bild. Lyckas aldrig ta kort av mig själv i t.ex. sovrummet där jag har min helfigursspegel, det är för svagt ljus. Blixt funkar inte i en spegel. Kameran är jag jättenöjd med, det är en Canon Ixus 65. Kramar

    SvaraRadera
  10. Hihi, tycker du blev söt :D kram

    SvaraRadera
  11. Det där med virvlar kan ja allt om, mitt hår är FULLT av virvlar...fast de kallas ju kryllor haha...

    Man ser hur ditt ansikte smalnat av Lena! Sååå kul!

    Grattis!

    SvaraRadera