måndag 9 februari 2009

Godmorgon måndag

Kul att ni gillar min nya frisyr :) Som jag svarade i en av kommentarerna: finns ingen chans att jag kan ha lugg. Jag har en jättevirvel precis i mitten som gör att ena sidan skulle stå rakt upp, andra sidan skulle ligga som ett halvt hjärta. Tro mig, jag har försökt... Det är ännu kortare nu än på bilderna, när det har torkat. Känns lite konstigt, och jag tycker inte om när det kliar på halsen eller nacken, men jag vänjer väl mig.

Resten av kvällen igår tog jag det bara lugnt. Det var jätteskönt och nu känner jag mig laddad inför denna nya vecka. Vad bjuder då den på? Idag skall jag direkt hem efter jobbet, för mellan 17 och 20 ringer ortopeden och ger mig svaret på magnetröntgen jag gjorde förra veckan. Wish me luck!! Ringer han tidigt så blir det nog en promenad efteråt, det blev ingen igår. Tisdag och torsdag hade jag tänkt simma. Onsdag skall jag ha mötet med Lina på XV som blev inställt förra veckan. Då skall jag ju få lära mig lite styrkeövningar med mina gummiband. Tänker nog träna i gymet innan, och inviga mina nya träningsbrallor :)

Jag önskar er alla en skön måndag. Här har det snöat lite i natt, så det blir att ta på sig vinterkängorna. Gillar inte snö alls!! Jag vill ha VÅR!

9 kommentarer:

 1. Åh det låter helt uunderbart! Jag skulle också vilja segla jorden runt, & se världen! Och att stanna i Turkiet ett halvår skulle ju absolut inte vara fel :P HIhi.
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Låter som en bra vecka :)
  Själv jobbar jag natt och går i skolan så jag har en del att göra :)

  kram

  SvaraRadera
 3. Håller tummarna för provresultatet!=)

  Kram

  SvaraRadera
 4. Hoppas doktorn lämnar en bra diagnos! Jag håller tummarna för att du ska slippa operationsbordet!

  Vad kul med nya övningar hoppas det går bra!

  SvaraRadera
 5. Låter som en härlig vecka det där :) Önskar dig en trevlig måndag! Kram

  SvaraRadera
 6. Jag håller alla tummar för provresultatet!! Men själv vill jag inte ha vår ännu... för när det blir vår och man börja klä av sig tjocka kläderna så vill jag att det ska synas att jag tappat vikt så det får gärna vara kallt en månad till eller så :)))

  KRAAM på dig

  SvaraRadera
 7. Emma: De skall nog ha båten där så länge de är pigga och krya, så jag får många chanser att åka dit. Bara en liten sak... jag är fruktansvärt flygrädd. Men det går ju tåg till Turkiet!! :)
  Kram

  Soulsister: Fattar inte att du orkar, men du verkar vara en riktig stål-kvinna! Kramar

  Malin: Tack så mycket! Kram

  Sara: Tack! Jag vill inte heller operereras, men så sent som idag, när jag stod upp och jobbade, så kom pirrningarna i benet efter ca 10 min. det är lite jobbigt att ha det så, så jag hoppas jag får lite förhållningsorder som kan göra att det rättas till. Kram

  Tjockisen: Önskar dig en trevlig måndag också! Kram

  Ulrica: Tack! Och jag vill att det skall bli vår av exakt motsatt anledning :) Jag drunknar i den fina röda jackan jag köpte i oktober, då den knappt gick att knäppa. Behöver nytt :) Kramar

  SvaraRadera
 8. Hallojsan
  Du är jätte duktig och har gjort ett "häste jobb". Jag har bara pulvrat i si så där 40 dagar och tycker att det är lite motigt just nu. Men det beror nog på PMS tider. Av erfarenhet så vet man ju att viktminskningen behöver ta sin tid för att kropp och framför allt själ skall hänga med. Det är bra med milstolpar under resan och jag har kommit till under BMI 30 och skall till en läkare på torsdag för att skriva remiss till plastikkirurgen. Det är lite stressande i "själen" innan detta är gjort och sedann väntan tills jag blir kallad för bedömning. Viktresan neråt måste ju fortsätta och sedan skall man ju inte gå upp i vikt något mer. Som sagt det är ett heltidsarbete. Håller med alla andra om att du är en inspirations källa och jag dricker också mitt morgonkaffe framför din blogg. Vill du föresten veta vad det blir för väder på midsommarafton? Gå in på min blogg och läs så får du veta. Kram från Mamma Mia

  SvaraRadera
 9. Mamma Mia: Är det privat eller via landstinget du skall/vill göra din operation? Jag googlade på bukplastik Sahlgrenska igår och hittade ett pdf-dokument som beskrev vilka som får göra det osv. Det som jag inte gillade så mycket var att man måste ha hållt sin lägre vikt i 6 månader innan man kan få en remiss ens! Det gillar jag inte. Antar att det inte är samma sak om man skall betala det själv. Jag håller alla tummar och tår för dig, du måste berätta hur det går!
  Det regnar ALLTID på Midsommarafton. Spelar ingen roll om det var strålande sol hela veckan innan, det kommer regn ändå. Brukar fira den ute på Hyppeln med segelklubben jag och mina föräldrar är med i, men de senaste åren har jag stannat hemma pga regn. Då firar jag Midsommar själv med mina katter.
  Kram!

  SvaraRadera