tisdag 3 februari 2009

Väntan...

Får vänta ända tills nästa måndag mellan 17 och 20 innan ortopeden ringer mig... Vill ha svar NU på hur skadad min rygg är... Men jag får lära mig tålamod :)

Meddelande till Emma (emzyz.blogspot.com)
Varför har du stängt av möjligheten att kommentera på din blogg? Är inte säker på om du läser här, men om du gör det så kan du väl sätta på den funktionen så att vi kan kommentera? Jag vet att det gick tidigare, men nu har det inte gått på ett bra tag

Ha en bra dag!

8 kommentarer:

 1. Hej
  Jag inget är som väntans tider. Om åtta dagar så skall jag till läkaren och be henne skriva en remiss för bukplastik. Nu har jag BMI 29 så då får man ställa sig i kö till en eventuell bukplsastik. Sedan tar det väll minst en månad innan jag får en remissbekräfftelse från sjukhuset och så tar det väll ytterligare tid för att komma dit för bedömning. Då har jag väll hunnit bli normalviktig i alla fall. Men den som väntar på något gått heter det ju....Så jag förstår att du längtar efter ett provsvar från läkaren. Föresten så bor jag i Torslanda men i nu läget så vill jag inte skriva om det i bloggen.
  Hälsnignar Mamma Mia

  SvaraRadera
 2. Hej Lena,
  jag stängde av för jag fick en del skit kommentarer från skummisar... NU är det igång igen så bara skriv =)

  SvaraRadera
 3. Tack för det =) Ja spa-helgen var alldeles underbar, dock fick den ett litet tråkigt slut. Vad skönt att du slipper frysa om nätterna nu =) Kramar

  SvaraRadera
 4. Vad jobbigt att behöva vänta! Det är inte lång tid men har man besvär så vill man ha svar så fort som möjligt! Vad skönt att det bara var ventilerna som orsakade kölden i din lägenhet.
  Sköt om dig!
  Kram

  SvaraRadera
 5. hej! du är så fantastisk duktig! du har gått så lång väg och det avundas jag!!!!

  jag undrar om du har skrivit eller skulle vilja skriva lite om hur du gått till väga under jobbiga perioder? jag menar, du har ju avstått helt från allt ätbart! hur tänker du och hur pushar du dig själv?
  personligen kan det kännas lite ångestladdat vissa perioder och ensamt, speciellt när alla andra äter allt som de vill.

  skulle bli hur glad som helst iaf.

  du är så otroligt duktig ska du veta! kramar på dig!

  SvaraRadera
 6. Ja det är väl så :-)fast jag börjar tveka nu när det tar sådan tid, vill inte att det ska komma ut så nära in på min jobbstart.

  Japp klart vi ska få ihop ett gäng tills i Juni *ler*

  Kram på dig!

  Kan inte säga det tillräckligt ofta men du är så grymt duktig vännen!

  SvaraRadera
 7. Jasså minsann, du får vänta du också, som din mamma då LOL. ger samma råd tillbaka, Ta't lugnt! Tänk att barn är så mycket förståndigare än sina föräldrar!! Allvarligt talat så är det ingen rolig väntan Lena, jag har ju själv varit där. Hoppas du slipper operation alla fall. Jag sskulle nog inte våga....

  SvaraRadera
 8. Mamma Mia: Väntan på den remissen kommer att kännas LÅÅÅNG oavsett hur lång tid det tar. Håller alla tummar och tår för att det skall gå fort. Funderar på hur jag skall göra när det blir dags för mig; skriva min remiss själv (som Jenny gjorde), be pappa (läkare) eller gå till en annan doktor som skriver den. Får fundera lite på det.
  Torslanda är ju nästgårds!! Eller nästan i alla fall :) Vi kanske ses någon gång!!
  Kramar

  Emma: Såna typer av kommentarer har jag sluppit, tack och lov. Skulle inte kunna tänka mig att stänga av kommentarerna, de gör min dag så mycket bättre, men kanske moderera dem om det kom massa skit.

  Bollen: Såg att du fick magsjuka, stackare. Hoppas du mår bättre nu. Kramar

  Sara: Vad gör du på söndag? Promenad i Sisjön om inte snöovärdret kommer? Annars åker jag nog dit själv, det var ett tag sedan jag var där. Kramar!

  Anonym: Svarade i dagens inlägg, hoppas du blev lite klokare av mitt babblade svar... Fråga gärna mer annars. Går du på XV också? Du avundas mig som har kommit så långt och jag avundas de som är klara :) Att man aldrig blir nöjd!! Kramar

  Thean: Som jag skrev ovan, jag är avis på de som är klara, och där är du en av mina "idoler" :) Ses i Juni!! Kramar!

  Mamma: Jag vill INTE opereras, så enkelt är det. Skall göra allt för att slippa. Men jag tror inte jag har spinal stenos, för jag har haft för lite ont de senaste veckorna för det. Inte för att jag har haft LITE ont men FÖR lite för just det.... Kram

  SvaraRadera