måndag 2 mars 2009

Lite av varje

Först av allt så fick jag en award från Soulsister i förra veckan som jag helt missat att lägga upp. Sorry! Tackar så jättemycket för denna!


Skulle vilja ge den vidare till er alla som skriver så snälla kommentarer... Så utan att nämna någon så gör jag det!!

Sen hittade jag den här hos Soulsister, och den stämmer så bra så jag frågade om jag fick sno den. Det fick jag! Ni vet att ni alla bor i min dator :)

Det blev ingen simning idag. Jag gjorde alldeles för många repetitiva övningar hos sjukgymnasten idag, fick jätteont i ryggen. Simmar i morgon istället. Tog en promenad till Maxi och handlade lite mer Omega 3. Kollade lite efter paprikorna jag hittade på Focus igår, och Maxi hade bara ett märke, men precis det jag köpte på Focus. Så nu hoppas jag att de är goda. De var mycket billigare på Maxi också.

Hur är det förresten med varma krossade tomater? De räknas väl som varma grönsaker? Om man gör ett uppkok av t.ex. krossade tomater, morötter, champinjoner, vitkål, aubergine, grillade paprikor, böngroddar, vitlök och örter så borde väl allt det räknas som varma grönsaker? Tänker göra ett sådant hopkok på lördag för att ha sen när jag skall börja äta varma grönsaker. För mig som har så svårt för "rena" varma grönsaker (alltså kokta) så borde detta bli perfekt. En knytnäve per portionsförpackning av detta i frysen gör ju saken lätt. Borde bli gott ihop med grillad kyckling... Sorry, är lite obsesessed (kommer inte på det svenska ordet) av mat just nu...

5 kommentarer:

 1. Tack, då fungerar det:D.

  Vilken fin award och den andra bilden var ju fantastisk med datorn!=)

  Och krossade tomater får du äta! Lät som ett gott uppkock:)

  Ska kika in i din receptblogg senare också:)

  Hoppas allt är bra och tack igen för hjälpen!:)

  Kraamar

  SvaraRadera
 2. är allt på din receptblogg laga lätt? Lät ju väldigt mumsigt!:)..är efterrätterna också laga lätt?;)..svårt och tro, men lät såå gott, hihi=).

  Kraamar

  SvaraRadera
 3. Jag tycker du pratar ovanligt lite mat för en som inte ätit (läs tuggat) på sååå länge. Jag hade definitigt varit besatt om jag varit i dina skor.

  KRAM

  SvaraRadera
 4. åå tack så mkt för dina visa ord! du har så rätt! jag ska inte tänka så mkt på snedsteget. Men nu kör jag på igen! Vet du hur det funkar när man fallit ur ketonfasen, går det snabbare att komma in i den när man pulvrat ett tag? För igår var jag rätt seg, men mår bättre idag. Kan det gå så snabbt att komma tillbaka??
  Hoppas dina dagar blir toppen trots snöeländet som invaderat oss!
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Anna: Gillade den med datorn skarpt. Och det stämmer ju! Jag har inte många vänner IRL, men här på nätet känns det som om jag har massor!!
  Med "lätt" menar du kalorifattig eller lättlagat? Antal kalorier ser du längst ner i varje recept, de flesta är nog ganska kalorifattiga. Om de är svåra att laga eller ej vet jag inte då jag inte provat dem själv än.
  Kram

  Soulsister: Nej, det är nog min stackars mor som får mest av den varan... Kram

  Katie: Jag har faktiskt ingen aning, för jag har inte ätit när jag har pulvrat. De 2 gångerna jag har gått in i ketonfasen har jag mått som sämst dag 4 resp dag 3. Hoppas du snart är inne igen. Snön som föll här idag la sig inte :)
  Kram

  SvaraRadera