onsdag 4 mars 2009

Står still....

Min kropp är inte snäll. Det har varit stiltje på vågen i 5 dagar!! Bara för att jag ville ha lite mer marginal till 80 så uppför den sig så här. Veckovägning i morgon och hittills bara -0,2 kg denna veckan. Bottenrekord!! Blä!

Det blev ingen simning igår heller. Fattar inte hur ni andra hinner med! Tiden räcker ju inte till. Först kom jag på att om jag inte tog mig till Mölndals Bro och ett litet företag som heter Moyana Corigan och hämtade "läpp-klet" (cerat) som jag beställt, så skulle jag inte kunna hämta det förrän nästa vecka. Det jag har hemma hade inte räckt tills dess, då hade det blivit kris. Jag var tidigare beroende av cerat, använde Nivea Ultra, och kletade på 4-5 ggr/timme. Sedan fick jag via Ing-Marie på jobbet kontakt med mor och dotter på Moyana Corigan. De kokar krämer och annat gott och allt är bara naturliga ingredienser. Inget petroleum i kletet som torkar ut och gör att man blir beroende. Har använt det i över 1 år nu och jag behöver bara kleta på läpparna en gång i timmen eller mer sällan. Köpte också en helt underbar Bodybutter med Melon/Gurka och den luktar så gott!!

I alla fall gick jag hem direkt från jobbet och hämtade stavarna. Gick till dem och tillbaka, det blev 10.372 steg på 86 min (121 steg/min) och dagens totala antal steg blev 18.035. Så det blev lite motion igår i alla fall, trots utebliven simning.

När jag kom hem rensande jag ur skåpen med torrvaror och plockade ihop 2 papperspåsar till mamma. Gick iväg till Maxi och storhandlade allt som inte är färskvaror. Pappa kom och hämtade mig i affären strax efter kl 20, det var enda dagen i veckan de kunde hjälpa mig med detta. Det blir lite att handla när man inte ätit på ett tag :) Skönt att bli hämtad, nu kan jag bara ta min "dramaten" på fredag och gå och köpa frukt & grönt.

Idag är det Lifetime-möte på XV. Skall köpa mer pulver, men nu kommer det ju inte att gå åt lika mycket. SKÖNT!! Köper några bars också, en halv bar är ju ett utmärkt mellanmål. Kommer nog att väga mig igen, bara för att dubbelkolla att de otroliga värdena jag fick förra veckan inte var felaktiga. Och så vill jag ha svart på vitt vad jag väger före jag börjar äta på lördag. Usch, det kommer inte att bli lätt att stanna under 80 när jag bara har 3 kg marginal. Men jag skall i alla fall göra mitt bästa!

Å måste berätta en sak!! Igår när jag var på Maxi så såg jag en jättesnygg vårjacka, fast det var nog mer en regntät jacka än en man har på sig varje dag. För skojs skull så provade jag en L. Den var för stor! M passade!! WOW vilken lycka! Det var nästan så att jag köpte den bara för att den passade :)

13 kommentarer:

 1. Visst är det skönt att kunna ha mindre storlekar!!!
  Nu har du passerat 25.000...

  SvaraRadera
 2. Håller tummarna för att vågen gör ett glädjeskutt imorgon när det är dags för vägning som den gjorde för några veckor sedan men usch vad tråkigt det är när "inget" händer. Ha en bra dag Kram

  SvaraRadera
 3. Nej tyvärr. Det är fortfarande under utredning om jag får ta av friskvårdspengarna till XV, de har hållt på att utreda sedan i december :-/ Jag börjar tröttna på att vänta, har hört av mig och frågat hur det går ett x antal ggr. Vi får 3000 kr. Så nu blir det ett friskis kort istället med träning jag gillar :-)
  kram kram o ha en bra dag

  SvaraRadera
 4. Va härligt med jackan! Måste vara en underbar känsla!
  O kolla på besöksräknaren!! WOW :)

  KRAM

  SvaraRadera
 5. Roligt med jackan :) Jag köpte mig en vårjacka/regntät jacka på Ullared, den blir perfekt i vår.

  Jag nollställde alla inlägg, läste bara några av favoriterna. Jag har en del skolarbete att ta ikapp när jag frisknar till igen.. Idag mår jag OK än så länge och äter lite yoghurt och proviva till frukost så håller tummarna att jag får behålla det i alla fall. Jag behöver få mina krafter tillbaka..

  Ikväll ska jag gå iväg till gymmet och köp gymkort, äntligen :)

  Synd att höra att du står still på vågen, men du har ju i alla fall gått om mig med minst 1 kg. Vågen stannade imorse på 78,2 kg och då finns det ju inte mycket mat i min kropp.

  Ha en fin dag på jobbet! Kram

  SvaraRadera
 6. Kicki: Ja, men det är svårt att fatta att JAG kommer i en Medium :)

  Jenny: Hoppas det, just nu känns det ganska meningslöst att jag inte började äta förra helgen. Liksom ingen mening med att pulvra denna veckan. Vi får se i morgon bitti! Kram

  Linda: Konstigt, hos mig var det inte alls några problem att få medlemsavgiften som friskvårdsbidrag. Hann som tur är utnyttja alla mina 2.500 kr förra året, nu i år är det 2.500 nya pengar att få.
  Kram

  Soulsister: Ja, den var helt otrolig. Nästan glädjetjut inne på Maxi, men då hade de säkert kommit med tvångströjan...
  Kram

  Malin: Jag skall ju till Ullared om 3 veckor, kanske jag köper en ny jacka då.
  Jag har gått om dig med 1 kg, men nu när jag börjar äta kommer du att "leda" snart igen. Krya på dig nu!! Kram

  SvaraRadera
 7. tråkigt att vågen står still men ibland kan man ju inte göra så mycket åt det, det är ju minus iaf men jag förstår att du vill ha en marginal nu, men om det nu skulle gå lite över 80 är det ju inte hela världen tänk bara på allt du lyckats tappat. Ha en bra dag nu! Kram

  SvaraRadera
 8. Tja, det kan säkert kännas att se mindre resultat nu när du inte går på pulver längre, men håll ut. Det kommer! =) Kram!

  SvaraRadera
 9. Tusan att vågen inte vill ge med sig när man bara väntar på att något ska hända. Men det kommer Lena, det kommer..man måste bara ha tålamod:).

  Kul att du kom i en M, måste ju kännas underbart!:D...spännande med maten på lördag nu, det kommer gå jättebra på halvfart!=)

  STOR KRAM
  Du är jätteduktig!

  SvaraRadera
 10. Hehe, inget gymmande för mig tills jag har blivit frisk. Gymmet ligger på skolan och jag hade tänkt att gå på en föreläsning på skolan idag och då passar det ju utmärkt att köpa gymkort men nu blev det ingen skola idag heller. Så jag får vänta en dag på kortet :)

  Ha en fin kväll! Kram!

  SvaraRadera
 11. Tjockisen: Nej, världen går inte under om jag går över 80, men det hade varit kul att kunna hålla mig under. Jag tror att det är psykologiskt, att kroppen retas med mig :) Kram

  Sofia: Jag går fortfarande på pulver, bryter på lördag. Kram

  Anna: Tålamod, javisst. Vågen brukar ju stanna när jag närmar mig ett delmål... Men nu är det ju veckovägning i morron, så det är väl bara att inse att det inte blir mer. Alltså, Medium och jag, det går inte ihop!! Fattar det fortfarande inte :) Kram!

  Malin: Ah. Då fattar jag. En dags väntan på kortet = det räcker en dag längre :)
  Kram

  SvaraRadera
 12. Stämde fettprocenten? Kramis!!

  SvaraRadera
 13. Thean: Japp, det stämde. Se listan till vänster så ser du att jag 2 veckor senare hade minskat ytterligare lite. Nu blir det väl upp nästan gång eftersom jag börjat äta... :( Kram

  SvaraRadera