onsdag 4 mars 2009

Vägning på XV

Nu har jag vägt mig för sista gången på XV före jag börjar äta. Resultat: -41,1 kg. Helt OK. Men där har jag mindre kvar till 80 än vad jag har på min våg. Men det är bara att inse att världen inte går under om jag passerar 80 innan det börjar vända igen.

Ovan dagens inköp. Pulver så att jag klarar mig ett tag, lite bars för mellanmål och den nya kokboken. Skall detaljstudera den, det var ett helt kapitel med Thailändsk mat. De andra kapitlena har Spansk, Italiensk och Svensk mat; både xtralätt (för halvfart) och xtrajämn (för jämnvikt). Jag pratade också med Lina om att göra en slags ratatouille med krossade tomater, massa olika grönsaker, vitlök, tabasco och örter. Hon tyckte att det var ett utmärkt sätt att få i mig de varma grönsakerna.

Det känns ganska meningslöst att pulvra de här sista 2 dagarna, eftersom det inte händer något på vågen. Kanske går jag och köper grönsaker och frukt i morgon kväll, så att jag kan börja äta på fredag. Vi får se hur sen jag blir från akupunkturen (eller rättare sagt byte av häftstift). Skall vara där 18.20 och sen tar jag bussen hem (går dit dock).

8 kommentarer:

 1. Hej Lena! Jag kan bara gå på lunchmötet så, XV lifetime onsdag passade mej utmärkt. Den startade idag så jag får hålla mej till dessa möten. Dock krockar det ju när jag åker till US men ändå.

  Handlade oxå en massa idag, 5x 7 BARS så att jag har i US, men så talade jag med Lina och kom överrens att bara äta 1/2 bar och typ en halv frukt eller lite nötter. För mej funkar inte 3/4 bar det nlir lixom för mycket.

  Passade även på att gå in på Willys och köpte kallrökt skinka, så otroligt god och nyttig. SKa bunkra upp lite mer imorrn.

  Må gott,
  kram

  SvaraRadera
 2. Det har du helt rätt i, världen går ju inte under om du skulle stiga över 80 kg igen. Jag är rätt så säker att jag var över 80 kg i helgen men vägde mig inte.

  Vad härligt det måste kännas att snart börja äta igen :) Ha en bra kväll! Kram

  SvaraRadera
 3. Ohh mumsigt... dricker du bara periska opch toffie.. gahh de är ju inte gott haha.. chooklad ska de va..

  SvaraRadera
 4. Åhh vilken uppbunkring Lena! Härliga tider! Och jag håller med om att det inte gör något om du passerar 80 lite, det vänder ju sen! Och du är ju stark och medveten om det. Din målmedvetenhet har du ju. Och du vet att du inte tillåter dig själv att vara där du förr brukade. Det här kommer gå galant!:D

  Nej, naturgodis är inte lika onyttigt som vanligt godis. Så det är bättre att ta det än vanligt!:)

  Tack Lena, är säker på att du också kommer få fina halvfartssiffror fram över..du måste bara ha tålamod. Det är väll det värsta på halvfart tror jag. Det tar tid, men resultaten kommer!:)

  Hoppas du har en fantastisk kväll, snart kommer maten!:)

  KRAMAR

  SvaraRadera
 5. Verkligen inget dåligt resultat, lycka till nu! Kram

  SvaraRadera
 6. Emma: Det hade ju inte spelat någon roll när du hade möte, du hade ju ändå missat ett antal när du åker till andra sidan pölen :) Du kan väl se om du kommer åt ett internetcafé någon gång under resan så att du kan berätta hur du har det? Kram

  Malin: Det bidde ytterligare 2 hg idag, så jag stannade på 77,0. Börjar nog äta så smått ikväll/imorgon, det är ju meningslöst att hålla ut tills på lördag :) Kram

  Sara: Har faktiskt inte smakat på chokladen, gillade toffen så mycket. Tror att chokladen är för "stark" (gillar inte chokladsmak så mycket). Persika är mums. KRam

  Anna: Underbart att ni tror på mig mer än vad jag gör tidvis :) Jag MÅSTE lyssna mer på mental träning!! Kram

  Tjockisen: Tack! Det lär behövas... kram

  SvaraRadera
 7. Du kommer klara denna delen av resan lika galant som den övriga. Du är så inspirerade och peppande och jag blir lika glad varje gång jag kommer in hit...o det är många ggr/dag (för att kolla läget).
  Persika o toffee var det här ja... själv dricker ja bara choklad o toffee, de andra går liksom inte längre. O de varma var a big NO NO redan från början. Men ja har de ju bara som mellis.

  Nu har jag lyssnat klart på alla JD Robb. Det är lite sorgligt att det liksom är slut...så jag förstår att du lyssnar om på hela serien.
  Jag väntar nog ett tag innan jag börjar om.

  Idag börjar ja på den senaste som kommit ut på svenska av Nora Roberts. Vill du ha den?

  kram från mig

  SvaraRadera
 8. Soulsister: Hoppas det... Alla andra tror på mig så det är väl dags att jag börjar göra det också... Smakade bara på kyckling och svamp en gång, sen har jag hållit mig till de kalla...
  Redan färdig? Förstår att det känns som att lämna goda vänner, det är samma för mig. Men jag har ju en bok här som du inte lyssnat på. Jag skall försöka sätta upp en ftp-server så kan du tanka den från mig. Vilken Nora är det som kommit på svenska? Tror det är Blå Dahlia om jag inte har fel, fick boken i pappers- och filformat 2006... Har allt hon skrivit :) På engelska givetvis. Kram

  SvaraRadera