fredag 25 september 2009

Äntligen fredag!

Godmorgon! Äntligen fredag igen. De kommer lika ofta som måndagarna, men å vad mycket trevligare de är :) Planerna för helgen innefattar flytt av Smilla på något sätt. Sen hade det varit väldigt kul att gå på Bokmässan. Jag skäms faktiskt för att säga det, men jag har aldrig varit på bokmässan... Lite pinsamt är det allt. Vi får se vad som händer.

Igår var jag med 2 kollegor och åt sushi till lunch, det var mumsigt. Det har öppnats ett sushiställe ganska nära jobbet. 5 min med bil eller 15 min promenad. Tidigare körde vi ända bort till ett ställe vid Liseberg, det blev lite stressigt. Stället ligger i ett industriområde men har många besökare på lunchen. Kul när det går bra för nystartade företag.

Jag funderar vidare i mina ommöbleringstankar. Har väl konstaterat att jag inte kommer att få ur garderoberna ur förrådet (för att ställa i nya sovrummet) utan att ta ner åtminstonde en av de Ivar-hyllor som står där inne nu. Plötsligt blev det ett ännu större projekt att möblera om. Funderar vidare. Det känns verkligen som om det vore rätt sak att göra, spenderar nästan ingen tid alls i arbetsrummet nu. Men jag kanske skall låta garderoberna stå kvar i förrådet... Men det hade varit väldigt skönt att få mer plats därinne. I och för sig är det väl inget som hindrar att jag gör själva ommöbleringen nu och sedan tar garderoberna vid ett senare tillfälle, jag behöver ju inte ta allt på en gång.

Med maten går det väl så där. Eller rättare sagt det går bra med maten, men det är resten som jag som vanligt har problem med. Jag struntar i vågen just nu, blir bara stressad av siffrorna. Det är fortfarande affärer jag har problem med, men skam den som ger sig! Jag försöker att handla så sällan jag bara kan, för att undvika frestelserna. Tyvärr håller inte frukt och grönsaker så länge som jag vill, så det blir ett par gånger i veckan i alla fall. Är det bara frukt och grönt jag skall ha så går/åker jag till Mölndals frukthall, och där går det mycket bättre.

Jag fick en utmaning av Kicki.

Regler:
Det här är svårare än du tror!
Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem.Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)!

1. vad heter du? Lena
2. ett ord på fyra bokstäver: Leka
3. flicknamn: Lotta
4. pojknamn: Lars
5. yrke: Läkare
6. färg: Ljusblå
7. klädesplagg: Linne
8. mat: Lasagne
9. sak i badrummet: Lukta-gott
10. plats/stad: Los Angeles
11. en orsak att vara sen: Lagade punkan
12. något man skriker: Lyssna då!
13. film: Lord of the rings
14. något man dricker? Läsk
15. band: Led Zeppelin
16. djur: Labrador
17. gatunamn: Logatan (Västra Frölunda)
18. bil: Lada
19. sång: Lyckliga gatan

Håller med, vissa svar var inte lätta att komma på!!

Jag utmanar:
Magermia
Sofia
Katarina
Ulrika
Malin

Lycka till!

Om inte regnet vräker ner efter jobbet skall jag gå en härligt lång promenad. Då går jag direkt efter jobbet, för går jag hem fastnar jag hos Cornelia. Hon är så kelig och klängig när jag kommer hem att jag måste sätta mig med henne en stund. Sen är det svårt att komma iväg någonstans :)

Önskar er alla en underbar fredag!

4 kommentarer:

 1. Godmorgon!

  Vad roligt med en utmaning, jag gör den i eftermiddag/kväll :)

  Din ommöblering låter så spännande. Blir säkert bra hur du än gör!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Haha, så kan det gå när man inte läser ordentligt, ska ändra!

  SvaraRadera
 3. utmaningen antagen och utförd, svårt till tusen!!!

  Att möblera om är lite som att flytta, massor med saker som måste packas hit och dit innan man kan flytta möbler mm. Jobbigt men kul :)

  Ha en bra helg
  kram

  SvaraRadera
 4. Malin: Får se om jag börjar idag med att möblera om eller inte, det är mycket tungt som skall lyftas... Kram

  Kicki: Ja, jag blev lite konfunderad...

  Katarina: Ja, jag inser att mitt vardagsrum får bli avställningsplats under tiden, lite jobbigt. Skall fundera lite till... KRam

  SvaraRadera