fredag 18 september 2009

Besök ikväll

Godmorgon! Nyduschad och påklädd sitter jag här, det är ju fredag och jag börjar kl 7. Gäller att komma ihåg det :) Jag har redan satt på tvättmaskinen, hoppas grannarna inte hör för mycket. Måste ju tvätta sängkläderna. Till sängen har jag en uppsättning till, men inte till soffan. Har ju mitt sommarduntäcke samt 2 kuddar i soffan, somnar ju där mest varenda kväll. Nu skall ju Ulrika sova där i natt så då är det bäst att allt är rent.

Jag var helt slut när jag kom hem från jobbet igår, och jag hade ändå inte gjort något ansträngande. Jag satt och jämförde kundregister halva dagen och det var mer ansträngande än den stressigaste dagen. Det är väl monotonin antar jag. Kände att jag inte orkade röja/dammsuga av igår, förresten är det ingen idé, det blir stökigt/dammigt tills i eftermiddag ändå. Stekte upp ett paket nötfärs med tacokryddor istället, så att jag har i frysen för lunch och middag. Av någon mysko anledning har alla nötbiffar, kycklingfärsbiffar och portioner med tacofärs tagit slut samtidigt, så nu hade jag bara kycklingfilé i frysen.

Jag skall istället ta några timmar ledigt i eftermiddag så att jag hinner fixa det sista. På lunchen sticker jag iväg och köper färska räkor (tur att jag skrev det nu så att jag kom ihåg att jag måste ta moppen till jobbet idag). Det var mycket länge sedan jag åt räkor, så det skall bli riktigt mumsigt. Undrar hur det går med Smilla, jag vet att Cornelia är tokig i räkor, men hon tål dem inte längre. En lillfingernagel-stor bit och hon spyr direkt. Får avleda hennes uppmärksamhet med lite tonfisk.

Ulrika kommer lite tidigare än hon först sa, runt 17.30 istället för vid 19-tiden. Vi får se vad vi gör ikväll, om vi sticker till IKEA (hon hade något ärende där) eller om vi stannar hemma och tar IKEA efter Ullared i morgon bitti. Vi får se. Tjöta lär vi ju göra i alla fall :) Shoppinglistan inför Ullaredsbesöket i morron är skriven, men jag garanterar att jag kommer hem med fler saker än vad det står på den. Frågan är bara hur mycket mer saker... Hoppas verkligen jag kan hitta några goa tjocka tröjor, lider brist på sådana. Några nya BH:ar behövs också, sen är det mest stapelvaror jag skall handla. Sånt som alltid går åt men som är jobbigt att få hem när man inte har bil eller körkort.

Önskar er alla en bra fredag. Någon som skall göra något speciell i kväll/i helgen?

8 kommentarer:

  1. Ha det så kul med Ulrika, jag lär väl få rapport så småningom. Jag skall slappa mest, fixa kopplingen till DVDn och kanske titta lite på mitt nya 37"s vidunder LOL Somna?? Mjaaaaooo, kanske det.

    SvaraRadera
  2. Hoppas att ni får det jättetrevligt under dagen! Här ska det pluggas juridik..

    Kram

    SvaraRadera
  3. IKEA ÄR KUL! Jag ska oxå dit imorgon =) Ja min skrutta är sötaste bebisen :-P Såklart! ;-)

    Jag vet inte om jag ska äta än... har svårt bestämma mig... vet inte riktigt för vems skull jag isf äter. Hrmpf. Men vet att jag kommer känna mig mäkta stolt över mig själv om jag inte äter. Samtidigt tråkigt sitta och kolla när de andra äter. Men jag är helt säker på att det inte blir några problem att gå på helfart dagen efter. Och äter jag så gör jag det bara just för då... och jag tänker låta bli såsen (som förmodligen är pulversås) och inte äta ris, pommes eller vad det nu än är till. Ska ringa chefen och höra om menyn och om jag kan få anpassa den och förklara varför. Får jag inte det så... tjipp tjopp och jag följer inte med öht.

    Hoppas ni får trevligt i helgen!

    SvaraRadera
  4. Hej hopp, long time no see som man brukar säga hehe...=)

    Hur går det med allt, hoppas att det är fint med dig...Ha de toppen med Ulrica o shoppe loss ordentligt i Ullared och att du hittar det som du eftersöker...=)

    SvaraRadera
  5. Jag som nyss varit i Ullared vet ju att du kommer hitta massa kul där! Finns massa fina kläder också :)
    Ha det nu så trevligt i helgen

    kram

    SvaraRadera
  6. Hoppas ni får en grymt nice helg:)

    PUSS

    SvaraRadera
  7. Hoppas att ni får riktigt trevligt tillsammans och du ha det så kul i Ulllared, inte alls avis....:-))

    SvaraRadera
  8. Mamma: Bidde det någon koppling till DVD:n? Har inte hört något om det...

    Malin: Lycka till med pluggandet! Kram

    Magermia: Be om varmt vatten och gör i ordning en varm soppa (om du gillar dem, det gör inte jag). Eller smutta på en vanlig och skit i vad andra tycker. Själv brukade jag stanna hemma, men det var inte för att jag led av att se andra äta utan för att det blev så tråååkigt när jag inte åt själv. Lycka till!

    Fidde: Jo då, det är väl OK. Jag har/har haft lite problem med ätandet/pulvrandet, läs bakåt ifall du undrar. Men jag kämpar på och ger INTE upp! Kram

    Katarina: Hittade ju en del, men det var flera avdelningar som jag inte ens gick in på. Saknade ork/pengar/plats hemma :) Kram

    Åsa: Tack! Puss

    Sandra: Vi hade kul, men du skall inte vara avis på mina fötter, de gör ont fortfarande...

    SvaraRadera