tisdag 22 september 2009

Nähä, ingen våtväst igår heller...

Godmorgon! Hade alla avsikter att gå på våtvästen igår, men efter en del övervägande och snack med sköterskan på Öroninstitutet på Carlanderska (där jag var förr-förra fredagen), valde jag att avstå. Det bubblar och knakar i mitt öra, så jag är uppenbarligen inte bra än. Jag fick rådet att fortsätta med dropparna ytterligare några dagar och att vara försiktig med vatten. Duscha är OK, simmar är troligen också OK, men när jag tränar våtväst så plaskas det ju en hel del. Hade kunnat simma igår men mina fötter har fortfarande inte hämtat sig från helgens strapatser. Är örat samma på onsdag så går jag och simmar i alla fall. Med simproppar i örona.

Jag kom i alla fall iväg och postade de sista Traderapaketen för denna gången, det blev 4 med frimärken och 2 med DHL. Nu skall jag samla lite krafter innan det är dags för nästa omgång. Skall nog lägga upp lite annonser på Blocket också, vill sälja hela min servis i stengods (tallrikar, assietter, djupa tallrikar, små skålar och kaffemuggar) från IKEA. Skitsnygg, men jag gillar inte ljudet av stengods. Mamma är värre, hon klarar inte av det ljudet alls, jag tycker bara att det är lite obehagligt. De fina glastallrikarna jag fick/köpte när jag handlade på Ellos duger inte till mycket... De är ca 1 cm för stora för min mikro. Men Ulrika och jag använde dem i fredags när vi åt räkor, så de är i alla fall invigda. Sen vill jag sälja av min Tobi ångstrykare också, funkar jättebra om man inte som jag har problem med armarna och får ont av att använda den. Någon som är intresserad? Knappt använd, köpt för ca 1.000 kr säljes för 500 kr.

Dagens Smilla-bild: Igår morse hörde jag något från skåpet i köket...detta var vad jag hittade. Det var ordning i skåpet innan Smilla hoppade in där, och jag kan meddela att hon rev ut nästan allt när hon skulle ut igen... Visst ser hon oskyldig ut?

Jag invigde mitt regn- och vindställ igår när jag moppade till posten/DHL samt frukthallen. Det duggade bara lite, men stället funkade bra. Jag hade ju inte provat byxorna innan, men de satt perfekt om man bortser från att jag fick vika upp byxbenen 3 varv. MAMMA!! kom och hjälp mig! :)

Ikväll vet jag vad jag skall göra, städarna kommer i morron, så det står röja på schemat. Mycket av det jag köpte i Ullared står fortfarande kvar på köksbordet, så allt skall bort och in på sina rätta platser. Jag har i alla fall ställt in alla blockljusen och det var inte det lättaste. Har dem i en stor plastback och med lite trixande får nu alla ljus plats i lådan, men den är rågad. Har ljus till 2012 eller nått... Samtidigt som jag röjer skall jag koka 5 liter av min grönsaksröra, lika bra att göra det innan det städas... brukar bli lite kladdigt i köket.

Önskar er alla en trevlig tisdag!

4 kommentarer:

  1. Alltså denna underbara Smilla...jisses *asg*

    Trist med våtästen men det är bättre du får bli frisk istället.


    KRAM

    SvaraRadera
  2. Nu har jag beskrivit dig med ett ord i min blogg...löste det på mitt sätt..TAck för allt stöd!
    Kämpa på. Kram från TESS

    SvaraRadera
  3. Sandra: Tack!!

    Katarina: Nu blir det inga fler Smilla-bilder, men det var kul så länge det varade :) Kram

    Tess: Tack för det fina ordet!! Kramar!

    SvaraRadera