torsdag 29 juli 2010

Finbesök i flera dagar!

Gomorron! Idag sov jag till 8, det börjar ta sig. Lagom tills det är dags att gå tillbaka till jobbet kommer jag att ha "normala semesterrutiner" som alla andra... Jag har bestämt mig för att inte simma idag, tyvärr innebär det att det inte blir någon simning förrän på måndag. Jag har alldeles för mycket att ordna innan Katarinas buss kommer till stan 12.50. Hon är ju här i morgon bitti, så då blir det ingen simning. Lördag-Söndag har varken Åby eller Frölunda öppet. Men jag antar att det blir en hel del promenerande idag och i morgon, för Katarina vill shoppa :) Igår blev det också bestämt att Ulrika i stort sett avlöser Katarina, så det blir finbesök i flera dagar! Så roligt!! Katarina och Ulrika, från Malmö resp. Götene, har jag lärt känna via min blogg. Om jag inte är helt ute och cyklar fick jag kontakt med båda någon gång hösten 2008 och jag har träffat dem båda en gång var. Härligt med såna bekantskaper!

Gårdagen bara försvann... Satte mig på altanen vid 10-tiden och sen gick hela dagen. Korsord, surfande och läsning. Men när jag såg tillbaka och insåg att frukost, lunch, mellanmål och middag intagits därute så insåg jag hur många timmar som bara försvunnit. Får lite dåligt samvete när jag tänker på att alla andra verkar vara hur aktiva som helst på sina semestrar, och där sitter jag och bara slappar. Men det är semester för mig! Fick i alla fall satt ihop mina pannkakscrepes på kvällen, och röjt lite grann. Nu skall jag slänga lakanen i tvätten, det blir lite lakanstvätt 2 dagar i rad här då jag inte har så många uppsättningar att det räcker till både Katarina och Ulrika, men så får det bli. Dammsugaren åker fram snart och jag funderar på att åka bort till Plantagen och köpa en ny blomma för framsideskrukan. Min Marguerit ser rent anskrämlig ut och det vore ju trevligt med ett bättre välkomnande för mina gäster... Måste till kollegorna och tömma deras post också, missade det igår...

Katarina har med sig massa tröjor som nu är för stora för henne. I gengäld har jag tagit fram ungefär hälften av de tröjor som fortfarande är för små för mig, skall se om hon vill ha några av dem. Byteshandel är kul :) Och så slipper jag lägga upp dem på Tradera, något jag har dragit mig för i flera veckor. Så mycket jobb för så lite förtjänst.

Nu måste jag sätta sprutt. Återkommer i morgon, förhoppningsvis med massa bilder från vår eftermiddag och kväll tillsammans. Ha en skön torsdag! Regnet hänger i luften, men det öser i alla fall inte ner (än).

2 kommentarer:

  1. Hoppas ni får det riktigt trevligt och att vädret blir bra snart igen!

    SvaraRadera