tisdag 17 augusti 2010

Bloggen 2 år = TÄVLING!

Gomorron. Oj vad jag är trött... Gick ändå och la mig kl 22 igår, men vaknade kl 3 och var vaken en stund innan jag sov till 5. Typiskt att jag har sovit hela nätterna igenom nästan hela semestern och så börjar mina knepiga nattvanor nu direkt när jag börjat jobba...

Idag fyller bloggen 2 år! Detta är mitt 987:e inlägg... Det har lagts 4.960 kommentarer. Bloggen har haft lite drygt 90.000 besökare (ej unika). Det trodde jag aldrig när jag startade upp den en kväll för 2 år sen! Bloggen har varit väldigt bra för mig. Jag vet att jag är en "ordbajsare", men jag skriver oftast utan att tänka först. Grejen med mig är att jag inte är någon funderare. "Stora" tankar finns i bakhuvudet, men jag bearbetar och ältar dem sällan medvetet. Sen skriver jag om dem på bloggen och vips får jag reda på hur jag känner och tycker... Blir lika förvånad varje gång det händer. Så bloggen är en stor orsak till att jag är där jag är idag. Sen alla dessa fantastiska människor (ni) som jag har lärt känna på ett eller annat sätt. Några av er har jag träffat, det har verkligen varit roligt! När man har varit bloggkompisar en längre tid och sedan träffas öga mot öga första gången så är det ju inte som ett första besök, man "känner" ju redan varandra!

För att fira bloggens födelsedag så kom jag igår på att jag skulle ha en liten tävling Jag vände mig återigen till kollegan Malin som gör så fina halsband. Jag gav henne väldigt kort tid att fixa fram något, bara ett par timmar... Men material till nedanstående halsband har hon hemma, så det kan jag lotta ut! Skriv en kommentar om att du vill vinna, det skulle vara kul att höra ifrån er som aldrig eller väldigt sällan kommenterar också! Med den nya räknaren jag installerade i början av augusti så vet jag att bloggen har ca 80-120 unika besökare om dagen, men det är bara ett tiotal som kommenterar mer eller mindre regelbundet.

Tävlingen pågår till kl 12 på söndag den 22 augusti. Endast kommentarer i detta inlägget räknas som en lott. Glöm inte att ange din mailadress!! På söndag ringer jag någon som inte har tillgång till dator och ber den personen säga ett nummer mellan 1 och t.ex. 100. Sen räknar jag kommentarerna och den som har den x:e vinner (går runt och räknar från början ifall antalet är färre än x). Och ja, hjärtat skall sitta "på snedden" säger Malin... Jag tycker halsbandet är jättesött och skulle gärna vinna ett själv, men kan ju inte vara med i tävlingen själv :)

Hur var det att komma tillbaka till jobbet då? Det var bra. Det enda som inte var bra var den sprängande huvudvärken jag hade hela dagen. Det är detta förbannade väder! Jag är jättekänslig för när det är tryckande, sätter sig på skallen med en gång. Mot sådan huvudvärk tycker jag inte tabletter hjälper heller... blä! De 2 kollegorna som jag jobbar närmast var inte där igår (eller idag) så jag fick gå igenom min inkorg i lugn och ro och sedan kunde jag ta itu med den stora högen på mitt bord. En relativt lugn start alltså. Men jag var helt slut när arbetsdagen var över. Trodde jag skulle somna på soffan 5 minuter efter jag kom hem, men jag lyckades faktiskt hålla mig vaken tills det var dags att sova för natten.

Idag går jag från jobbet strax före kl 15 för att åka upp till OrthoCenter och få min cortisonspruta. Jag behöver alla era tummar hållna så att den verkligen tar den här gången. MÅSTE få lindring, annars blir jag tokig!

Hoppas ni får en bra tisdag, det tänker jag ha!

Om ni inte vet hur man gör när man lägger en kommentar så kommer här en snabbkurs: Klicka på X kommentarer nedan. Skriv det du vill i den stora rutan. Klicka sedan i Namn/URL och skriv ditt namn (strunta i URL). Klicka på Publicera din kommentar och vips så är det klart! Men glöm som sagt inte att skriva din mailadress, annars kan jag ju inte meddela dig om du vinner!

29 kommentarer:

  1. God morgon! Det är ett väldigt fint smycke! Och din sida besöker jag flera gånger om dagen men är dålig på att kommentera..
    /Åsa i Norrköping minbluesea@hotmail.com

    SvaraRadera
  2. God Morgon! Här är en till som är dålig på att kommentera, men det händer någon gång i alla fall. Det är ett väldigt fint smycke, det hade passat riktigt bra. Ha det bra! Skall försöka bättra mig, jag läser ju din blogg varje dag! babar.83@hotmail.com

    SvaraRadera
  3. Grattis bloggen på 2-årsdagen! Utan våra bloggar hade vi aldrig träffats så tänk vad bra det är med dessa fenomen :-)

    Jag vill jättegärna vinna det superfina halsbandet;-)

    Ha en fortsatt bra dag! Kram

    SvaraRadera
  4. God morgon!
    Ännu en som är dålig på att kommentera. Men kan man vinna ett sånt fint halsband måste man ju försöka!
    Ing-Marie
    ingmarie.johansson@johanssontheil.se

    SvaraRadera
  5. och så fint..... vill ha..... sköt om dig .. stor kram N

    SvaraRadera
  6. Tjingiloo!

    Grattis till bloggens 2 års dag!

    Här är jag...som har haft en lång uppförsbacke eller startsträcka till att läsa din eller någons blogg...och göra kommentarer det skall vi inte ens tala om.

    Men sedan juli blivit helt "internettig" (egen blogg) och nu en trogen kommenterare till dina blogginlägg....och andras.

    Hoppas du får en skicklig läkare idag, att sprutan sitter som en "smäck" och gör det den skall!

    Lycka till andra dagen på jobbet!

    Kati

    SvaraRadera
  7. Grattis på 2 års dagen Lena! Självklart vill jag vara med och tävla, det var ett väldigt fint hjärta det där!

    Lycka till med sprutan idag, ska hålla alla tummar jag hittar för att det ska ta denna gång så du får komma ut och promenera lite.

    Kram Jessica (jessicasblogg@yahoo.se)

    SvaraRadera
  8. Tänk att det redan gått två år sedan du startade bloggen. Tiden går fort!

    Självklart vill jag också vinna detta fina halsband! Min e-post har du redan :)

    Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  9. Grattis på 2-års dagen vännen

    min mail har du :)

    kram

    SvaraRadera
  10. Fint halsband! Vill såklart också vara med och tävla

    Grattis till bloggens 2-årsdag! Det är otroligt hur fort tiden går.

    Håller tummarna för att det går bra med kortisonsprutan idag! Kram

    Min mejl: malinjoseph@hotmail.com

    SvaraRadera
  11. Hej! Jag har kollat runt på min egen blogg nu! Jag vet inte vad som har hänt, men det stämemr som du säger, det går inte att kommentera. Men får lösa det nån dag. Jag har tappat ca 39 kilo sedan den 20 mars, vilket innebär att de kilo jag tappade innan operationen är medräknade. Tappar inte så mycket per vecka, men märker det mest på kläderna. Jag hoppas att du också har framgångar! kram Jennie

    SvaraRadera
  12. Då är det väl bäst att man kommenterar idag då ;)
    Du har min mail på FB, annars kan du meddela via min blogg ;)

    Ha det bra!

    SvaraRadera
  13. Grattis till 2år!! Följer din blogg sedan drygt ett år tillbaka, men det är väldigt länge sedan jag kommenterade. Kram från Eva i Skåne ;)
    eva@ragneus.se

    SvaraRadera
  14. Klart jag vill vara med att fira att din blogg fyller två!
    sandra.1977@live.se

    SvaraRadera
  15. Helt ok Lena. Jag följer din blogg också. Kul för jag hittade Katarinas först och sen tipsa hon mig om din. Jag räknar ju nu då ner till min. Inte långt kvar alls nu. Ser verkligen fram emot den. Kramen
    inger/scrapmoster

    SvaraRadera
  16. Grattis till bloggen! :)

    Jag vill vara med o tävla!! Jättefint halsband!

    Tack för din fina kommentar hos mej oxå, du har ett svar där.
    Kram

    SvaraRadera
  17. Jag lämnar kommentarer ibland och slänger ofta in en fråga...men då jag läser då jag har extra tid över när jag sitter och jobbar...så finns inte tid att skriva kommentarer alltid...

    Måste såklart passa på o fråga oxå;), hur mycket har du gått ner totalt i vikt sedan din op och vad säger kliniken om att det är en marginell viktnedgång/har du kontaktat dem o frågat eller haft någon uppföljning med dem sedan op:en?

    SvaraRadera
  18. Hej läser din blogg stort sett varje , det är kul att följa din resa från din operation, bloggar inte själv.

    vore kul att vinna

    Susanne kungsbacka

    susanne.soderman@kungsbacka.se

    SvaraRadera
  19. Rebecka Johansson18 augusti 2010 kl. 17:52

    Klart att jag vill vinna! :D Tack för gratulationen med :)
    rebbe_johansson@hotmail.com

    SvaraRadera
  20. Grattis på tvåårsdagen!! Såklart jag också vlll vara med. Malins smycken är läckra!!
    Hoppas höften är bättre snart! Kram

    SvaraRadera
  21. Grattis på 2 årsdagen!
    Jättefint halsband...det vill jag vinna.
    lenas90@hotmail.com

    /Lena S

    SvaraRadera
  22. Hej, jag hittade nog hit via någon annans blogg och på den vägen är det.. :)
    Läser dageligen!

    ..och jag vinner gärna ett så fint halsband - om jag har den turen. :)

    Mail: majjamej@gmail.com

    SvaraRadera
  23. Åhhh vilket fint halsband. Med min vanliga tur så räknar jag med att vinna...hihihhi eller NOT.
    Men man måste prova för att att veta.
    Ha en trevlig helg!!!
    Kram Lapp-Lisan

    SvaraRadera
  24. En till som vill prova lyckan på halsbandet!

    maggan.p@lsn.se

    /Maggan

    SvaraRadera
  25. Jag vill vara med i tävlingen. pluto1976@hotmail.com

    SvaraRadera
  26. Det va riktigt tjusigt det där halsbandet!

    SvaraRadera
  27. Har ju inte varit så duktig på att lämna kommentarer på sista tiden så jag kände mig lite skenhelig om jag var med i tävlingen...men så med 10 minuter till god så ger jag mig in i leken. Läser ju din blogg varje dag, få väl bli bättre på att peppa.

    SvaraRadera