torsdag 26 augusti 2010

Inlägg 999

Gomorron! WOW! 999:e inlägget... på 2 år och 9 dagar. Att blogga är kul, när man har något att skriva om, vilket jag inte har idag... Eftersom jag var hemma i soffan hela dagen igår har jag ingenting att skriva om. Jag går i alla fall tillbaka till jobbet idag, mår mycket bättre. Tyckte det var lite tidigt att simma idag på morgonen, så jag väntar tills i morgon eftermiddag. Tyvärr har Åby inte morgonöppet på fredagar, så det får bli efter jobbet.

Jag ber om ursäkt för dålig läsning/kommentering av era bloggar de senaste dagarna, men jag har helt enkelt inte orkat. Skall läsa ikapp ikväll. Fick ju ställa in besöket hos sjukgymnasten som jag skulle varit hos igår morse, ny tid nästa onsdag morgon Jag är forfarande mycket bättre i höften, så sprutan tog :)

Ha en bra torsdag!

6 kommentarer:

 1. Va skönt att du är på benen igen. Kram

  SvaraRadera
 2. Skönt att du är piggare igen, men jag skulle nog också avvakta med att simma lite. Bakterierna frodas fint i varma, fuktiga badhus!

  SvaraRadera
 3. Skönt att höra att du mår bättre igen, både efter sjukdom men även efter i höften. Hoppas nu sjukgymnasten klarar av att göra resten :) Ha en bra dag tillbaka på jobbet nu! KRAM

  SvaraRadera
 4. Läste på FB att du kände dig sämre igen....örat nu också...fyyyy.

  Dax att gå till doktorn? Krya på dig!

  Jag är jätte glad för bloggkommentarer men du skall inte ha dåligts samvete.... här finns inga krav.... det viktiga är att du blir frisk!

  Puss och kram!

  Kati

  SvaraRadera
 5. Väntar med spänning på inlägg 1000! Hummm underar vad det ska handla om?!

  SvaraRadera
 6. Katarina: Var visst inte frisk... tråååkigt! Kram

  Emma: Simmar nästa vecka.

  Jessica: Höften är fortfarande bra men inte jag :) Kram

  Kati: Doktorn? För en liten förkylning? Aldrig! Hemma hos oss gick man bara till doktorn om det var livshotande, och ibland inte ens då (hade en blindtarm som nästan brast för att pappa bara skulle kolla klart på ett tv-program...). Så är det att växa upp med en läkare :) Kram

  Sandra: Sorry att göra dig besviken... Lika tråkigt som detta... Kram

  SvaraRadera