måndag 9 augusti 2010

Tidig morron....

Gomorron! Idag ringde mobilen klockan 6. Nej jag skall inte börja jobba, men jag skall iväg ändå. Skall vara inne i stan klockan 9 för att få fotvård, en deal jag gjorde med Let's Deal tidigare i sommar. Det innebär att jag redan har betalat 245 kr istället för ordinarie pris 495 kr. Tog en tidig tid för att jag inte skulle spärra hela dagen, men just nu känns det inte särskilt lockande att ge sig ut i detta gråa väder. Det regnar inte just nu, men det hänger i luften.

Igår regnade det hela dagen. Ingenting blev gjort. Var ute i ett par minuter bara. Detta för att jag på förmiddagen försökt ladda föräldrarnas Telia Refill via Telia och SEB internetbank. Det fanns ingen koppling däremellan igår, och efter samtal med Telia så fick jag reda på att de inte visste när problemet skulle vara löst. Fick rådet att gå ut och köpa kvitton som jag sedan skulle aktivera via nätet. Så det blev en mycket kort promenad upp till Eklandakiosken. Väl hemma så funkade det inte det heller... Ytterligare ett samtal till Telia och de kunde ladda korten åt mig. Detta var väl ungefär det mest upphetsande som hände under hela dagen...

Inte blev det städat heller... Mysko. Maten funkade dock bra igår, åt allt jag skulle på rätt tider. Fast på grund av fantasibrist så blev det samma lunch som middag, men det funkade det också. Gott var det i alla fall. Det blev färsbiff, min grönsaksröra, några pastaskruvar och grönsallad.

I listan till höger med länkar finns en ny länk till Viktbloggar - inspiration. Det är en sida där många viktbloggar finns länkade. Har du en egen viktblogg, lägg en kommentar på sidan så att din också finns med. Alltid kan man inspirera någon!

På vägen hem från fotvården idag skall jag åka förbi min optiker. Just nu använder jag ju jobbets terminalglasögon när jag läser i sängen på kvällarna, har tidigare använt de gamla terminalglasögona där. Men de är alldeles för svaga nu. Måste byta glas i dem så att de blir lite starkare än de nuvarande glasögonen. Fasen vad min syn har försämrats de senaste 2 åren. Inte alls bra. Snart får jag väl såna där flaskbottnade glasögon...

Nu måste jag äta frukost och klä på mig om jag skall hinna med bussen om lite mindre än en timme. Eller också kränger jag på mig den nya regnjackan som fortfarande är för liten och tar moppen in. Har inte bestämt mig än. Ha i alla fall en skön måndag! Många går tillbaka till jobbet idag, men jag har som sagt en vecka kvar!

7 kommentarer:

  1. Hej Lena. Hoppas du får några soliga dagar på resterande semester. Det är så tröstlöst med allt regn. Ha det gott. Kram Lill

    SvaraRadera
  2. Vad härligt med lite fotvård, något sånt skulle jag också vilja ha :) Peppkram

    SvaraRadera
  3. Har inte hunnit in mkt till mina bloggvänner på länge sen nytillskoytet kom, men ser att det hänt grejer här! Grattis till operationen! Hur mår du nu? Kram!

    SvaraRadera
  4. Oh hur va det med fotvården? Sist jag fick det kändes det som att gå på moln efteråt. Ljuvligt!

    kram

    SvaraRadera
  5. Hej! Ja, kanske kan göra det också! Dock är tanken i detta format att så fort du skriver ett inlägg så kommer du högst upp, men skriver någon precis efter dig så puttas du ner i listan. Anledningen är att man inte ska behöva göra mer än surfa in på sidan och se det senaste och inte behöva scrolla för att hitta ett nytt inlägg. men jag skulle ju faktiskt kunna göra en sida i alfabetsordning också, ska fnula lite på hur jag skulle kunna lösa det på ett bra sätt, tack för förslaget!

    SvaraRadera
  6. Jag har gett dig en gåva på min blogg!

    Lena fötter som en barnrumpa nu...??

    SvaraRadera
  7. Lill: Hoppas jag med... Kram

    Jessica: Det är bra att belöna sig med när man når ett delmål ;) Kram

    Bantarbritta: Allt är bra, har svarat lite mer utförligt på din blogg :) Kram

    Katarina: Fotvården var skön, men den billigare jag brukar gå på annars är mycket bättre... Kram

    Viktblogg: Aha, då fattar jag. Smart!

    Kati: Tackar! Har skickat vidare! Kram

    SvaraRadera