söndag 19 september 2010

Det blir aldrig som man tänkt sig

Gomorron! Vaknade igår morse med lite kli i halsen. Tänkte inte mer på det, men efter ett par timmar började jag må mindre bra. Har åkt på en rejäl förkylning. Snuvig, ont i halsen, nyser och hostar samt har huvudvärk. Jag hade ju lite planer igår, skulle röja inför besök idag bland annat. Men ingenting blev gjort. Spenderade hela dagen på soffan, antingen kollade jag på TV eller löste korsord (eller båda två samtidigt). Ingen spunk alls i mig.

På eftermiddagen klädde jag på mig och åkte till Maxi för att handla så att jag eventuellt kan bjuda pappa & Marita på middag. Detta om de vill träffa mig, pappa har tydligen nyss tampats med en förkylning och vill inte bli sjuk igen. Vet inte ifall jag orkar laga middag och sen vara trevlig heller... Vi får se hur dagen utvecklar sig. På Maxi skulle jag också handla halstabletter, men det glömde jag helt bort. Var lite snurrig...

Jag har sovit lite dåligt i natt för jag har varit så snuvig, så nu skall jag lägga mig i soffan och vila igen. Mår inte bättre idag, tyvärr. Har inte tid att vara sjuk i morgon så jag måste verkligen vila idag. Ställer nog in middagen, men de måste komma hit ändå, för jag har deras röstkort. Så vi går väl och röstar tillsammans. Sen skall jag passa på att få hjälp med att sätta på överdraget till schäslongsdynan som jag tvättade för ett par veckor sedan. Jag har bara haft dynan täckt av en filt sedan dess, för det var jättesvårt att få av överdraget. Dynan är L-formad och har bara dragkedja på ena kortsidan, så jag misstänker att det kommer att bli väldigt svårt att få på den.

Nu skall jag vila lite mer. Hoppas ni mår bättre än jag och får en trevlig söndag!

6 kommentarer:

  1. Aj då låter inte kul. Krya på dig!!
    Kramen i

    SvaraRadera
  2. Krya på dig och tack för de fina orden på min blogg!

    SvaraRadera
  3. Hej tjejen!

    Jag trillade in till din blogg via en annan blogg via en annan :)
    Nåväl...jag skall nu den 27 e göra min gbp op.
    Hur går det för dig och hur har allt varit?
    Är jätte nervös men sååå otroligt laddad inför det här. :)
    Kram Malin

    SvaraRadera
  4. Tack för svaret från dig, har svarat dig lite grann på min blogg.
    Kram o krya på dig!!!

    SvaraRadera