torsdag 23 september 2010

Fortfarande hemma :(

Gomorron! Vaknar och kan inte prata. Har så förbenat ont i halsen. Även i natt har jag gett katten infarkt med min hosta. Kan meddela att en katt hoppar ganska högt när den blir rädd... Jag vill inte ha ont i halsen och huvudet längre! Jag är trött på att vara sjuk! Ingen kör blir det idag heller, jag som tycker det är så roligt.

Nu är det slutklagat :) Finns dock ingenting annat att skriva, här händer ju ingenting. Sov om vartannat under förmiddagen igår, sen har jag tittat på TV och spelat lite spel. Blir så fort uttråkad när jag är sjuk. Det är lustigt, i vanliga fall ser jag ju fram emot helger när jag inte har något planerat, och kan lösa så mycket korsord jag vill och kolla på så mycket TV jag vill. Nu när jag har kunnat göra det varje dag sedan i lördags så är det inte kul längre. Men det kan väl också bero på att jag inte orkar så mycket mer, så valmöjligheten har tagits ifrån mig.

Och vad skall man säga om rubrikerna att Alliansen missar majoritet med endast 16 röster? Det är ju ingenting! Ett mandat till blev det i alla fall, men de andra två hade inte suttit fel. Då hade SD inte blivit vågmästare. Rösterna skall ju kontrollräknas en gång till, men att de har räknat fel är väl för mycket begärt...?

Igår skrev jag ett mail till Skatteverket och efterlyste min återbäring för husarbete första halvåret 2009 (efter 1 juli 2009 betalar man bara halva fakturabeloppet). Har gått och väntat på ca 4.000 kr sedan sommaren tog slut. Döm om min förvåning när jag får ett samtal från dem inte mer än 30 minuter efter jag skickade iväg mitt mail! Snacka om snabb återkoppling! Tyvärr visade det sig att jag redan fått pengarna, de kom med den vanliga skatteåterbäringen även om jag skickade in papprena för sent för det. Synd, de hade suttit gott nu. Men jag är fortfarande paff över att de ringde tillbaka så fort!

Nu skall jag lägga mig ner lite till, är sååå trött. Men först skall jag festa till det lite med en Alvedon :) Ha en bra torsdag!

8 kommentarer:

 1. Tack för ett gott skratt på morgonkvisten.
  När du skriver: "Kan meddela att en katt hoppar ganska högt när den blir rädd..." hihi.

  Hoppas du kryar på dej snart.

  /Lena S

  SvaraRadera
 2. Krya på fina dig, håller tummarna under dagen att de ska ha räknat fel o det blir majoritet för jag drömmer mardrömmar om vad sd kan ställa till med för oreda i riksdagen!

  kram

  SvaraRadera
 3. Hoppas du mår bättre idag!

  SvaraRadera
 4. Hoppas du mår bättre idag!

  SvaraRadera
 5. FY ATTANS .. KRYA PÅ DIG ... TRADDIT ATT VARA SJUK .. KRAM

  SvaraRadera
 6. Jasså, du har festat med Alvedon... jag kom precis hem nu klockan 21.00.... då kanske jag får bjuda på en jamare nedan.

  Kati

  http://www.youtube.com/watch?v=B_6Zkz1BX_A

  SvaraRadera
 7. Vilken underbar blogg du har! Humor och vilken kämpe du är med din vikt! Kommer definitivt lägga till dig på min favorit lista så jag kan följa dig!
  Stor kram på dig!

  SvaraRadera
 8. Lena: Kul att du skrattade :) Glömde spara din bloggadress när du kommenterade förra gången, och nu får jag bara "404 Not Found" när jag klickar på ditt namn. Har du flyttat bloggen? Eller vad har hänt?

  Katarina: Tack så mycket. Tyvärr verkar ju resulatet hålla i sig... Kram

  Suzan: Tack så mycket. Bättre men inte bra...

  Nettan: Ja, tradigt är bara förnamnet. Uttråkad till max... men en ny korsordstidning kom i lådan igår så jag kan åtminstonde sätta tänderna i den :) Kram

  Kati: Hehe. Filmen var ju för Ipren, det får inte jag ta längre, det är bara Alvedon som gäller. Jobba inte för mycket nu!! Kram

  Nanna: Nä men å vad jag blev glad för dina ord!! Precis vad jag behövde när jag mår skit! Tack så mycket för att du tycker om vad jag skriver och för att du stannar :) Kram!!

  SvaraRadera