torsdag 9 september 2010

Tjejlunch idag

Gomorron! Å vad jag är trött... 2 kvällar i rad har jag haft med mig jobb hem som jag suttit med 3 h varje kväll. Bara pappersblädder och ifyllande av listor, inte alls det jag brukar syssla med. Det är väldigt tröttande i alla fall. Hade gärna sovit ett par timmar till i morse, men jag gillar den lugna tiden jag har på morgonen för mycket för det. Ikväll är det i alla fall kören, då kan jag inte ta med jobb hem!

Efter lunchen igår gick jag ner på lagret och fjäskade med 3 av killarna så att jag kunde få hjälp att montera av hjulet på moppen. När vi väl fått av hjulet satt navet helt löst, så det räckte att jag tog med själva navet. När vi tog loss det så var det uppenbart var problemet låg. Bromsbackarna hålls ihop av 2 st kraftiga fjädrar, den ena var helt av. Efter jobbet fick jag skjuts av kollegan H och hennes man, så jag slapp ta bussen till verkstan. Nya fjädrar inhandlades och monterades, och det kostade inte mer än 40 kr!

Idag skall vi 6 tjejer äta lunch tillsammans, på sushi-stället. Tyvärr slutar H i morgon och vi skall "fira av" henne. Så tråkigt tycker vi alla, att hon skall sluta. Vi har funkat så bra ihop vi 6 tjejer. Tyvärr kan jag ju inte äta sushi längre, utan jag äter kyckligspett med nudlar. En portion blir alldeles lagom till 2 mål för mig. H bjöd på lite gott till fikat igår, men jag hoppade över fikat. Så efteråt kom hon in till mig och sa att hon handlat gott så att jag också kunde smaka. Hon hade köpt massa praliner, men också små bitar av tunnbröd doppade i mörk chili-choklad. Jag har smakat en ruta mörk choklad tidigare, och det gick bra, så till slut vågade jag mig på att prova en bit. Det var gott och gick bra, men är inget jag vill äta ofta. Det är så himla skönt att inte vara beroende av sötsaker längre!

Kollade på ett avsnitt av Extreme Home Makeover igår, är en "sucker" för såna program och brukar oftast sitta i soffan och tjuta... :) Huvudpersonen igår var en man som gjorde väldigt mycket för barnen i kvarteret och såg till att de studerade och tog hand om dem. På slutet kom några av "hans" barn och då sa han följande:
Don't ever be afraid to let yourself go.
Dream high, shoot for the moon,
and if you miss it,
reach out and grab a star.
Don't ever forget.

Det var så bra sagt tycker jag! Hoppas ni får en bra dag!

3 kommentarer:

  1. Ha det så bra på kören idag och sjung så det ryker :)

    Själv ska ja o träffa Nettan idag

    kram

    SvaraRadera
  2. Jag tjuter också när de får så vackra hem och sina drömmar uppfyllda :)
    Ha en riktigt trevlig tjejlunch idag!

    SvaraRadera
  3. Gud så bra att moppen vart hel igen. Måste vara skönt att kunna få åka igen. Antar att det är lite som att ha bil.

    Kul, jag är också en sucker för de där programmen och ja, det är ju värst & bäst. Ingen slår Ty Pennington!!
    Kramen i

    SvaraRadera