torsdag 30 september 2010

Nu gör vi ett nytt försök!

Gomorron. Idag skall jag gå till jobbet :) Har ju i och för sig jobbat ganska mycket hemifrån de senaste dagarna, men det skall bli kul att komma dit och träffa kollegorna. Sedan blir det så mycket enklare att vara i samma hus som de jag jobbar med, ha tillgång till skrivare och fax m.m. Även igår jobbade jag i 5 h och sov faktiskt inte middag en endaste gång. Borde väl vara ett tecken på att jag är i stort sett återställd? Jag är ju faktiskt sjukskriven idag och i morgon också, så går det åt helvete kan jag alltid gå hem.

Dock bestämde jag mig igår för att hoppa över kören ikväll. Dels vaknar jag fortfarande varje morgon med ont i halsen och dels tror jag att jag kommer att vara trött ikväll. Himla synd, för precis när jag hade bestämt mig och meddelat körfröken och hon som jag åker med, skickades texten ut till "Hey soulsister" som de skall börja träna på ikväll. Älskar den låten och fick den via bluetooth in i min mobil i somras när allas vår egen Soulsister var här på besök. Nu har jag den som ringsignal.

Annars hände inte så mycket igår, slängde ihop den goda kyckling- och bacongryta ovan nämda Soulsister lärde mig i somras. Lika gott som vanligt. Har satt min egen prägel på den, precis som det skall vara.

Nu längtar jag så till jag kan börja simma igen. Inte minst för att min hud blir så mycket bättre när jag simmar, inte alls så torr som vanligt. Konstigt tycker jag, för den borde ju bli torrare när man vistas mycket i vatten. Jag slarvar med att smörja in mig efter duschen lika mycket där som hemma. Men när jag simmar regelbundet blir huden så mjuk och slät, nu när det är ett par veckor sedan så fastnar strumporna i mina fötter för de är så torra...

Snart är det helg, skall verkligen försöka komma ut och gå i helgen. Stegtävlingen går ju åt helvete och jag är ohjälpligt efter, men det skadar ju inte med en promenad ändå :) Jag skall till sjukgymnasten idag, kan inte säga att jag har varit så där jätteduktig med mina övningar under förra veckan. Denna veckan har jag varit bättre, men jag vet ju inte om det har hjälpt eftersom jag inte har varit ute och rört på mig. Gick till lilla affären igår och då kände jag av höften med en gång, men det är väl inte så konstigt, jag har knappt rört mig på 1,5 vecka...

Idag blir det hej då till en kollega som går i pension. De hade avtackning igår, men han slutar idag. Fick också reda på, via mail från en kollega, att vi skall på julbord på Ruckmans nere vid Nya Varvet den 3 december; julbord & show med bland annat Lasse Kronér. Jag gillar Lasse K väldigt mycket och är vän med honom på Facebook :) Hoppas de andra äter mycket, för jag kommer inte att kunna äta nog för att göra skäl för den dyra biljetten :)

Hoppas ni får en skön torsdag, det tänker jag ha :)

4 kommentarer:

  1. Du går till jobb o ja sjukar mig....bra att vi avlöser varandra ;)

    Min brännare har lagt av men Johan sak kolla över den i helgen så jag har INTE glömt dig!

    Julbord låter ju alltid trevligt. Jag hoppade över förra årets julbord eftersom jag då var nyopad, men i år kanske jag kan få ner en köttbulle eller två ;)

    kram

    SvaraRadera
  2. Hoppas du känner dig piggare idag!

    SvaraRadera
  3. sv: Visst är det som du säger. Det är så mycket roligare att se skillnaden på kläder än bara på vågen. Det är helt annorlunda.

    Kram

    SvaraRadera
  4. Katarina: Stackare. Halsfluss. Usch!! Jag kommer nog att få ner lite mat, men köttbullar kan man ju äta hemma :) Lax får det bli och lite annat smått och gott. Kram

    Emma: Japp, jag är en ny människa!!

    Benita: :)

    SvaraRadera