onsdag 15 september 2010

Trio i födelsedagar

Gomorron! Sitter här i mörkret med 3 blockljus tända. Mycket kan man säga om hösten men det är ganska mysigt med alla ljus man kan tända. Synd bara att det inte är lika mysigt ute... Igår morse när jag åkte iväg till simningen så var det INTE mysigt ute. Det regnade från alla håll och kanter och trots regnbyxor och bra jacka så var jag blöt när jag kom fram. Tänkte inte på fötterna utan hade mina sommarskor på, de har nät i sig. När jag åkte förbi hemma på vägen tillbaka till jobbet så var jag smart nog att ta med mig mina höstskor till jobbet så jag kunde byta, men jag glömde ju strumporna... Fast de var bara våta på ovansidan så de torkade ganska snabbt. Men nu är det nog dags att ställa undan sommarskorna...

Simningen var skön, som jag visste att den skulle vara, men jag var 6 minuter sen ner i bassängen så det blev bara 400 m simmat. Men det är ju bättre än att inte åka alls :) Tisdagskvällar är "heliga", enda kvällen på veckan som jag inte skall iväg någonstans direkt efter jobbet eller senare på kvällen (om jag är duktig och åker och simmar efter jobbet på fredagar vill säga). Jag hade ju moppen med mig till jobbet på morgonen, så den tog jag tillbaka hem på eftermiddagen. Den puttrade lite och stannade några gånger, och jag hann precis hem innan jag fick soppatorsk.

Som tur är så har jag en dunk bensin inne i förrådet, så jag fyllde på en dryg liter, och passade samtidigt på att fylla upp den lilla reservflaskan på 3 dl som jag brukar ha i lådan där bak. Den har stått tom på köksbänken några veckor, och där gör den ju inte någon nytta! Resten av kvällen spenderades framför TV:n i soffan, så skönt! Gick tyvärr och la mig för sent så det blev bara nästan 5 h sömn i natt, men jag skall nog överleva dagen...

Idag säger jag grattis till min svåger Johannes som fyller år. Sen i morgon så fyller lillebror år och dagen efter det hans dotter Rebecca. Vi har ju redan firat alla 3 för nästan en månad sen, så alla presenter är redan överlämnade.

Våtväst ikväll igen, och om de följer det rullade schemat så blir det en hård instruktör. Ganska skönt att ha det att se fram emot under dagen. Förresten, jag provade lite fler byxor igår. Kunde ha ett par jeans jag fick av en f.d. kollega när jag gått ner som mest med Xtravaganza, så nu är det inte så himla långt kvar dit (10 kg). De går precis att knäppa och de satt givetvis lösare när jag vägde som minst, men som jag sa, de går att knäppa. Tyvärr är de lagade mellan benen, men jag tror jag struntar i det idag och har dem ändå. Ganska go känsla, för mina andra byxor sitter verkligen löst just nu. Inga som helst problem att dra av dem utan att knäppa upp dem. De jeans som nu ligger kvar i lådan ser alldeles för små ut för att jag någonsin skall ha kunnat ha dem... Men det måste jag ju ha haft eftersom de är upplagda. Hm. Det är ett glapp på 2 byxstorlekar i min låda, så risken finns att jag måste köpa ett nytt par snart.

Önskar er alla en bra onsdag! Be en bön till vädergudarna att vi slipper regnet :)

4 kommentarer:

 1. Det är verkligen härligt att kunna ta på sig ett par byxor i en mindre storlek. Bra kämpat!

  SvaraRadera
 2. Det är ett angenämt problem att behöva köpa nya kläder för att de andra i garderoben är för STORA! Härligt Lena, är jätteglad för din skull.

  kram

  SvaraRadera
 3. Hejsan svejsan! Ja låt vädergudarna vara snälla då jag tänkte moppa in till stan. Köpte en deal till frisören och sen är det dax för tandläkaren...hjälp!!!
  Är lite nervös och sen vet jag inte vad slutsumman blir då jag inte fått kostnadsförslaget ännu.
  Hoppas du får en härlig dag på jobbet och hälsa alla.
  Kramar i massor

  SvaraRadera